Как се влиза в „Като две капки вода” (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Шоуто предлага незабравима атмосфера и челен сблъсък със звездите на България

През ключалката
12:02 - 30 Май 2019
52594
Как се влиза в „Като две капки вода” (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Седмият сезон на култовото шоу „Като две капки” приключи. Финалистът, съвсем заслужено, се казва Стефан Илчев. Талантът от Бургас, завършил оперно пеене, заслужи любовта на публиката с уникални превъплъщения в женски образи, последният от които „разцепи мрака”. На финала Стефан изпълни хита на Лили Иванова от 1969-а „Камино” по неподражаем начин и предреши битката.

Как обаче се влиза в шоуто и дали е лесно да седнеш сред малцината избрани във ВИП ложата пред сцената на „Капките”? Начините са два – да спечелиш покана с томбола от страницата на предаването във фейсбук, или да си... връзкар в добрия смисъл, ако има такъв.

Репортер на Lupa.bg се нареди сред вторите - успя да се добере с пропуск за финалното надпяване по втория начин - благодарение на пиара на „Глобал груп”, която стои зад шоуто – Ахавни Халваджиян. Братовчедката на продуцента Магърдич, освен красавица, се оказа и блага душа – обеща и осигури две покани за най-яките места, така че читателите на Lupa.bg да съпреживеят последното шоу от седмия сезон на „Капките”.

Всичко започва далеч преди 20 часа, когато стартира телевизинното излъчване. Още от 18 часа мераклии от цяла България щурмуват столичния кв. „Горубляне”, където се намира корпусът на ток шоуто. Сградата е в района на СОМАТ, където днес се помещават безчет търговски фирми.

От бариерата си личи, че залата ще е тясна за всички желаещи – лимузини и таратайки с регистрационни номера от цяла България правят върволица, за да се доберат в близост до палата на „Капките”.

Мъката с влизането не е за подценяване – над 200 човека се гърчат на опашка като за банани през „светлите години на соца”. Щастливците с покани влизат без проблем, гардовете ги маркират с печат на ръката за по-лесно придвижване и, усмихнати, зрителите се отправят към местата си.

Малко по-трудно е за „връзкари” като репортера на Lupa.bg, който изчака чинно на входа до появата на Ани Халваджиян. Красавицата обаче изпълни обещаното – появи се с усмивка, пропуски и пожелание за прекрасни моменти.

Последва придвижване до сектора за ВИП-ове, в които репортерът ни се насади на „пачи яйца” сред някои от големите звезди на България. Компания през трите часа забавление му правеха Орлин Горанов и Кристина Димитрова, например. На спецстоловете бе и репортерката и водеща Ева Веселинова, мъжът на Софи Маринова – Гринго, както и Деляна Маринова – Джуджи, музикалният педагог Етиен Леви. Освен това се полюбува на изпълненията на Мария Илиева, Милко Калайджиев, Тита, Папи Ханс, Петя Буюклиева, Деси Добрева и Софи Маринова.

След старта на живото предаване Lupa.bg се убеди, че „Капките” предлага незабравима атмосфера и челен сблъсък с пикантния свят на шоубизнеса. Ако досега сте се чудили какво се случва в залата, докато течат протяжните десетминутни реклами, недейте – публиката пълни тоалетните и излиза навън за по цигара. При настойчивия призив на диктора „До включването остават 2 минути” стълпотворението се нанася обратно по местата си за продължение на риалитито.

В залата изрично е указано, че употребата на джиесеми е забранена. За щастие, това се отнася само за провеждането на телефонни разговори, на снимането със смартфони никой не обръща внимание, затова и може да се насладите на огромната галерия от фотоси, запечатали финала на седмия сезон.

След три часа танци и забавления победителят Стефан Илчев триумфира с първото място и чисто нов форд, ухилената публика започва да търси път към изхода, а целият екип на шоуто се събра за обща снимка с обещанието, че след година „Капките” отново ще пръскат настроение от „телевизора”.