Как щерката на Анелия си смени лицето?

20-годишната Ивон се тунингова още преди да стане пълнолетна

Нещо за четене
11:35 - 11 Юни 2024
6268
Как щерката на Анелия си смени лицето?

Дъщерята на Анелия Ивон претърпя истинска метаморфоза. Момичето няма нищо общо с вида си отпреди 4–5 години. Щерката на хазартния бос Коко Динев е едва на 20 години, но от няколко лета има хиалурон в устните си, а явно е правила и интервенции по лицето си, защото формата му е доста по-различна.

По рождение Ивон имаше кръгло лице и почти нямаше изразена брадичка. На последните й кадри се вижда слабо и продълговато лице, с изключително заострени черти и брадичка, пише в. „Уикенд“. Най-вероятно тя е използвала филъри, които оформят лицето и променят овала му.

Ивон с новото си лице

Явно наследницата на Анелия има повече интервенции от красивата си майка, която преди няколко години се сдоби с малки силиконови импланти и с това се изчерпват корекциите й. Въпреки че гони 42 години, бившата на Коко Динев изглежда много добре, без да е подпухнала от филъри и без да има изкуствени джуки. Анелия все още е сред разпознаваемите лица и не е загубила идентичността си като част от колежките си, които са като клонинги.

„Нямам корекции, нито силикон! Но без миглите си не мога, нося изкуствени, само това имам като корекция, без тях не излизам“ – това заяви преди години младото момиче, като по време на тези признания все още беше ученичка. Ивон си сложи устни още преди абитуриентския си бал, който беше през 2022 г. Днес щерката на бизнесмена Коко Динев има огромни джуки и спокойно може да конкурира Мара Отварачката по размерите им. Масово хората обсъждат и осъждат начина, по който изглежда младото момиче. Мнозина са на мнение, че наследницата на голямата чалга звезда се е подложила на много корекции и е загубила идентичността си.

Преди няколко години младото момиче имаше кръгло лице

Преди дни Анелия проговори за взаимоотношенията си с бившия си съпруг Коко Динев, който е баща на единственото й дете. Фолк звездата се върна назад в спомените си и разказа за това, колко бързо са се случили нещата с бизнесмена, който й давал всичко, за което копнее едно младо момиче, показвайки й един друг свят.

Анелия

„Аз на 18–19 станах известна, сбъднах мечтата си, омъжих се, бях принцеса. Попаднах в един свят, в който всичко е много различно от моето. Забременях, родих и се разведох... Тези неща променят човека. Бащата на детето ми ме направи принцеса, буквално. Той беше с 10 години по-голям от мен, винаги елегантен, успешен, реализиран“ – призна Анелия, която не спира да хвали бившия си мъж, защото благодарение на него получи първия си апартамент в столицата и стабилен финансов тласък в живота. „Ивон се роди и пътищата ни се разделиха. С годините аз гледах винаги да запазя отношенията си с него“ – не крие звездата.

Анелия признава, че наследницата й е слабост и всичко й е позволено, татко й Коко също й угажда и презадоволява.