Как умело да лъжем, че имаме гадже? (Видео)

Даниел Петканов лакира едната си ръка и използва самоснимачката на телефон, така изглежда, че някоя дама го милва, а всъщност това е неговата длан

Нещо за четене
13:39 - 20 Юли 2023
2836
Как умело да лъжем, че имаме гадже? (Видео)

Лудия репортер Даниел Петканов не крие, че мрази фалша, който има в шоу средите. Зевзекът неведнъж е казвал, че много хора водят фалшив живот в инстаграм. Има и такива, които лъжат, че има мъж или жена до себе си, като така се надяват да предизвикат интерес. Бившият на Александра Богданска показа как умело да лъжем, че имаме гадже, видя Lupa.bg. За целта Дани лакира едната си ръка и използва самоснимачката на телефон, така изглежда, че някоя дама го гушка и милва, а всъщност това е неговата длан. 

"Мога да покоря света с едната си ръка... Само ако ти ме държиш за другата." Това са думи на босненския писател Меша Селимович, казани преди повече от 50 години.
През 2023 бих перифразирал думите му, че мога да превзема света, дори цялата Вселена с едната си ръка... ако държа телефона си в другата ръка. Знаете как е, времената са такива - не се разделяме с тези устройства. В моя телефон намирам всичко, което ми трябвa - за работа и забавление, че дори има и #SPen, който доволно ползвам като дистанционна самоснимачка.

P.S. NASA, изпратете ме на Марс, дайте ми само скафандър, телефона, интернет и ще колонизирам планетата за една година" - пише Петканов.

Видео:

https://www.facebook.com/reel/591098776489370