Както каза Lupa.bg: "Стани богат" спира довечера

Михаил Билалов със сърцераздирателно сбогуване със зрителите

Новини
15:21 - 14 Юни 2019
14387
Както каза Lupa.bg: "Стани богат" спира довечера

Тази вечер от 19:00 Михаил Билалов ще се сбогува със зрителите на БНТ като водещ на предаването "Стани богат". Шоуто за многознайковци слиза от ефира за лятото, като вероятно изобщо няма да се завърне на екран в обществения канал заради огромната си цена, както Lupa.bg първи предупреди още преди месец.

Рейтинговата викторина излиза по 22 000 лева на предаване от бюджета на "Сан Стефано", което тежи ужасно на скъсания джоб на институцията. Както е известно, дълговете на БНТ се очаква да надхвърлят 44 млн. лева до края на годината.

Самията и.д. шеф на БНТ и кандидат за генерален директор Емил Кошлуков признава, че най-скъпото външно предаване е “Стани богат”, което успява да избие само 10% от разходите си с приходите от реклама. Наградният му фонд се поема от телевизията, но е факт, че това е и програмата с най-висок рейтинг на БНТ.

За довечера Билалов е подготвил сърцераздирателно обръщение към зрителите, в което ще им благодари за верността. Няма да бъдат пропуснати продуцентът Нико Тупарев и дори старият водещ Ники Кънчев, когото екранният Джаро измести от апетитния стол.