Както Lupa.bg прогнозира: БНТ спира "Стани богат"

Общество
14:29 - 12 Август 2019
7472
Както Lupa.bg прогнозира: БНТ спира "Стани богат"

Прескъпите външни продукции, заради които БНТ натрупа огромни разходи, спират. "Стани богат" и "Спортиссимо" заминават в историята по решение на генералния директор на обществената медия Емил Кошлуков. Както Lupa.bg първа прогнозира, телевизията-майка се разделя с предавания още с началото на новия си сезон. 

От култовия "Стани богат" ще бъдат излъчени само онези епизоди, които вече са били заснети. Както медията ни писа още преди края на предишния сезон, водещият на викторината Михаил Билалов се сбогува със зрителите и недвусмислено благодари на колегите си зад кадър за съвместната работа. Още тогава се заговори, че предаването няма да изкара втори сезон в БНТ. 

Ето и какво съобщиха още от обществената медия: 

"Във връзка с многобройните запитвания за промени в програмната схема на БНТ от началото на предстоящия телевизионен сезон изпращаме следващата информация:

 - Предаването „Спортисимо“ е прекратено и няма да има повече излъчвания.

- „Стани богат“ също е прекратено, но ще бъдат излъчени оставащи по договор и вече заснети броеве на предаването.

- „Бързо, лесно, вкусно“ ще продължи излъчванията си при намалена наполовина цена за реализация на 1 брой от предаването. Повече информация за предстоящите предавания, както и пълната програмна схема за новия телевизионен сезон ще бъде оповестена скоро".