Каква издръжка взима Мара Отварачката при третия развод?

Търпението на певицата се изчерпало, след като продължително време търпяла лъжи, напрежение и схеми

Нещо за четене
13:51 - 09 Септември 2024
2542
Каква издръжка взима Мара Отварачката при третия развод?

Мария понасяла и обиди от съпруг №3 Мирослав Соколов, призна самата тя наскоро. Певицата вече обяви в няколко медии, че е взела решение за развод и е непреклонна. Нямало пак да прости на мъжа си и да се съгласи да даде нов пореден шанс на брака им.

Откакто сключиха брак в края на 2021 г., бурната им връзка премина през доста перипетии, както и 12 раздели. Миналата година дори излезе информация, че певицата е била бита от съпруга си, след което подала сигнал в полицията. В крайна сметка жалбата бе оттеглена и хитовата изпълнителка отново се върна при Мирослав. Този път обаче Мария е категорична, че няма да отдели повече и минута на тази си "токсична връзка“.

Търпението на певицата се изчерпало, след като продължително време търпяла лъжи, напрежение и схеми. "Бях обиждана по всякакъв начин. Безброй пъти подигравана“, оплака се Мария. Тя се будела без усмивка и не била щастлива. Не съжалява, че е давала мнократно шанс на мъжа си да закрепи отношенията им. Яд я е, че е била лъгана. Мария изпитва и вина към дъщеря си Марая, която е от първия брак на певицата. "Искам да се извиня на дъщеря си за това, което причиних на двете ни в последните три и половина години. Отчитам го като грешка“, каза певицата.

Мария вече е направила постъпки за развода си с Мирослав Соколов. Тя е категорична, че не желае нищо от него и няма да претендира нито за издръжка, нито за подялба на имущество, придобито по време на брака им. Съсредоточила се е върху кариерата си, решена оттук нататък да говори само за нея. Това е трети неуспешен брак за певицата, която до дни представя новата си песен "Ако жена изневери“. Преди Мирослав, тя бе омъжена за пловдивския бизнесмен Димитър Андонов, който е баща на дъщеря й Марая. Вторият брак на певицата е с Християн Гущеров, който днес е женен за бившата плеймейтка Светлана Гущерова. Двамата имат четири деца и в последните месеци и техният брак търпи сътресения.

"Тя няма и какво да иска от него“, споделят близки до двойката. “Нали и затова се разделиха, тя го докара до просешка тояга, изхарчи му всичките пари и го набута със заеми, които Миро цял живот няма да може да изплати“.