Каква любов! Камелия изненада Цветин (СНИМКИ)

Фолк звездата не пропуска повод да поздрави мъжа на своя живот и да засвидетелства силната си любов към него

Нещо за четене
11:52 - 19 Април 2024
5581
Каква любов! Камелия изненада Цветин (СНИМКИ)

Камелия отправи трогателни думи към съпруга си Цветин по повод рождения му ден. Фолк звездата не пропуска повод да поздрави мъжа на своя живот и да засвидетелства силната си любов към него.

Тази година личният му празник е още по-весел, защото семейството на певицата се увеличи с прекрасния и дългоочакван син Баян. Гордите родители споделят най-вълнуващите мигове с него, а сега малкият е главно действащо лице и на партито на своя татко.

“Честит рожден ден, ЛЮБОВ МОЯ. Обичам те такъв, какъвто си и никога не се променяй. Бъди и отстоявай винаги себе си. Бъди здрав и дълго в живота ни. Аз и Баян сме с теб. Обичаме те” – гласи честитката на Камелия към нейния Цветин, придружена от кратко видео, на което рожденикът е заедно със сина си, докато тя пее “Честит рожден ден” на любимия си.

Празничната домашна торта е украсена със свещички, изписващи Happy Birthday, а малкият не изпуска от поглед цялата атракция и помага на татко си в духването им.

Феновете на звездата реагираха светкавично с многобройни честитки и благопожелания с най-топли и сърдечни думи към цялото семейство.