Какво би се случило днес с героите от "Хубава жена"?

Героят на Ричард би се споминал от инфаркт, убедена е Джулия Робъртс

Нещо за четене
17:01 - 05 Януари 2024
5634
Какво би се случило днес с героите от "Хубава жена"?

Героят на Ричард Гиър от „Хубава жена“ отдавна щеше да се е споминал от инфаркт, така че любовта му с добросърдечната проститутка Вивиан със сигурност нямаше да оцелее до 2023 г. Това шокиращо признание прави Джулия Робъртс, която предрича къде биха били в днешно време героите от влюбените екранни двойки, в които тя участва като половинка.

Най-запомнящата се филмова любовна история на Робъртс, тази на проститутката Вивиан Уард и бизнесмена Едуард Луис от „Хубава жена“, има най-трагична съдба. В интервю пред „Си Би Ес морнинг“ 56-годишната носителка на „Оскар“ заявява, че героят на Ричард Гиър отдавна щеше да е умрял. „Мисля, че той е починал спокойно в съня си от инфаркт, усмихнат и доволен от живота си“, казва Робъртс на водещата Гейл Кинг. „И сега Вивиан управлява неговия бизнес с вещина“, допълва Джулия.

Далеч по-щастлива е съдбата на другата любовна двойка, изиграна от дуета Робъртс-Гиър през 90-те - тази в „Булката беглец“. Според нея героите остават влюбени и живи до наши дни. „Гиър този път не умира“, смее се актрисата.