Какво крие Светлана Гущерова?

10 неща, които не знаем за бившата плеймейтка

Нещо за четене
15:49 - 30 Май 2024
6182
Какво крие Светлана Гущерова?

Светлана Гущерова доби популярност, след като през 2009 г. стана носителка на титлата „Мис Плеймейт”. Блондинката е родена на 21 декември 1987 г. в Търговище, но от 22-годишна живее в София. Най-големият възход за нея е „ВИП Брадър“ 2015 г., защото шоуто я е променило като човек, като характер и като мислене. През юли  2018 г. Светлана се омъжи за милионерския наследник Христиан Гущеров и му роди 4 деца за почти 6 години брак.

 

1. Не може без сладко

„Много обичам сладкото, не мога без шоколад“ – признава блондинката, която тежи едва 40 кг. „Всички ме питат как хем успявам да изглеждам така, хем да ям. Правя много сериозен фастинг. Като веднъж в седмицата гладувам 24 часа. През другите дни 18 часа карам само на вода и чисто кафе, а през останалите 6 часа си хапвам всичко. Сутрин пия кафето на екс, като малък шот. Не се добавя мляко или захар, защото така се разваля фастът. После през деня пия много вода. През 6-те часа ям всичко”, призна преди време Светлана пред „Уикенд“.

2. Стяга втора сватба

Блондинката подготвя втората си сватба с Христиан Гущеров. „Искаме втора сватба и църковен брак, защото имаме само граждански. Живи и здрави, тази година мислим да осъществим тези планове“ – признава бившата еротична моделка. Венчавката е планувана за лятото, като се очаква да бъде много пищна и разточителна. Гущерова се надява свекър й Добромир да успее да дойде поне на тази сватба, защото на предишната не се появи и така показа своето неодобрение. „Той е много зает, има различни бизнеси и постоянно пътува“ – опита се да го оправдае снахата.

3. От години не е стъпвала в родното Търговище

Светлана Гущерова не крие, че е родом от Търговище, но и не се гордее с този факт. Бившата корица на „Плейбой“  признава, че от години не се е прибирала в родния край. Още преди години милионерската съпруга заяви, че бившите й съученички й завиждат, защото не са успели като нея. Многодетната майка смята, че хората в родното й Търговище, както и в малките градове, са злобни.

4. Лъсна в дело за компаньонки

Откакто е омъжена за милионерския наследник Христиан Гущеров, блондинката скъса със скандалния си имидж, голите снимки и провокациите. Преди години обаче излезе наяве пикантната вест, че е заработвала като компаньонка в модната агенция на Мистър България 2003 Мирослав Йончев. Това каза на заседанието по делото срещу Антон Петров – Хамстера прокурорът Милко Момчев. Светлана категорично отрича.

5. Загубила е бебе

Светлана е трябвало да има не 4, а 5 деца. Плеймейтката е преживяла спонтанен аборт, който прекъснал бременността й във втория месец. „С всяко дете забременявах бързо и всяко едно беше желано. За съжаление, имахме едно загубено още във втория месец“, сподели Гущерова, но не разкри дали абортът е станал скоро, или преди време.

6. Любимото й ястие е мусака

Мусаката е любимо ястие на много българи, Светлана също е сред тях. Бившата плеймейтка признава, че не е капризна по отношение на храната, но обожава мусака, сарми и пиле с картофи. Гущерова не готви често, но когато го прави, глези мъжа си с тройни порции, които според нея не му се лепят. Преди време любимата му се похвали, че на ядене омитал по 6 пържени филии със сладко, а вечер почти стигал до един хляб с пържолите.

7. Има мания за чистота

Бившата еротична моделка обожава да й е чисто. Признава, че е истинска маниачка на тази тема. Държи в дома й всичко да блести от чистота и макар че има домашни помощници, тя самата също чисти и бърше прах.

„Когато ходим на почивка, чистя хотелските стаи. Обикновено оставяме стаята по-чиста, отколкото я заварваме. Мъжът ми вече свикна, че първо трябва да почистя и избърша шкафовете, а след това да се настаним. Иначе ме е гнус. Децата също прихващат от мен и вече и те почистват”, споделя Гущерова.

8. Обожава кучета

Моделката обожава животни и най-вече кучета. Преди да се омъжи за Христиан, тя имаше само две четириноги – Тами и Мики, а след като се пренесе в къщата на бизнесмена, домашните им любимци станаха 6. За съжаление, преди година Светлана загуби едно от кучетата си – Тами. Не е ясно в момента колко точно са домашните любимци на Гущерови, но със сигурност са поне 3-4 и са доста обргижвани.

9. Мъжът й избира ангажиментите й

 Светлана Гущерова не приема да прави реклами срещу пари. Тя се е фокусирала върху семейството си и грижите за децата. Понякога снима за списания и рекламира продукти на близки приятели, но всяко едно предложение минава първо през зоркия поглед на съпруга й, който внимателно подбира ангажиментите й. И никакви голотии! Всички къси рокли и дълбоки деколтета са отдавна изхвърлени. От 6 години блондинката е примерна майка и е оставила в миналото еротичните изцепки.

10. Чете по книга на месец

Светлана не крие, че има пропуски в образованието си и откакто е снаха на Добромир Гущеров, гледа да набави част от липсите си. По заръка на мъжа си чете по една книга на месец, за да се обогати интелектуално. Гущерова признава, че още от малки кара децата си да учат. „Няма да позволя на децата ми да имат моя начин на живот с много излизания. Искам от малки да знаят няколко езика. Искам да учат много, защото за мен като малка не беше важно. Родителите ми казваха: „След време ще съжаляваш, че не си залягала над учебниците, а си мислила само за излизане”. И се оказаха прави. Факт е, че когато родителите говорят, детето не осъзнава нещата и си казва: „Да бе, да, добре”. Не го приема на сериозно. Осъзнаваш го, когато пораснеш. Затова ще искам детето ми да набляга повече над уроците, отколкото над излизанията. Според мен едно дете е по-добре да е в чужбина, отколкото да стои в България” – казва помъдрялата Светлана.