Какво не знаем за Джулиана Гани?

Нещо за четене
17:47 - 27 Юни 2024
10096
Какво не знаем за Джулиана Гани?

Джулиана Гани е родена на 8 април 1989 г. в Пловдив. Завършва Музикалното училище с пиано, а след това се дипломира с отличие по специалността „Икономика на туризма“. Тя стана известна преди повече от 10 години, когато се окичи с титлата „Мис Силикон“. През 2013 г. блондинката спечели конкурса за тунинговани мацки и години наред е постоянно в медиите. Плеймейтка, модел и инфлуенсър – това е Джулиана Гани. Блондинката е винаги откровена, но все пак има неща, които не знаем за нея. Предлагаме 10 малко известни факта за силиконовата хубавица.

1. Има двама братя и една сестра

Фамилията на блондинката е доста голяма – тя има още една сестра и двама братя, но всички са от различни бащи. Нейният е италианец, затова фамилията й е Гани. Бащата на Джулиана бил банкер. Той обаче починал, когато Мис Силикон била на невръстна възраст и им оставил голямо наследство, както и много имоти. Майка й се омъжила повторно и силиконката има няколко доведени братя и сестри. Един от братята на Джулиана Гани е свещеник и никак не одобрява поведението и външния вид на сестра си. „Аз не мога да разбера неговата философия, той – моята. Не ме упреква, но винаги за всичко обича да ми прави забележки. Казва ми: „Не е нормално да ходиш по улицата по този начин, облечи се по-скромно, защо винаги искаш да биеш на очи?!”. Казвам му: „Атрактивна съм, така се чувствам добре”. Но все едно говоря на дърво и обратното”, оплака се преди време Джулиана.

2. Всяка сутрин става в 6 часа

Джулиана Гани става в 6 часа всеки работен ден и не губи излишно време в леглото. Така освен че печели време за себе си, тя е напълно готова за предизвикателствата през деня. „Постоянно бързам за някъде. Времето никога не ми стига, въпреки че ставам рано. Дори когато съм на фризьор и маникюр, бързам. Парадоксът е, че и закъснявам“ – призна Джулката. Блондинката се опитва да съчетава всичките си ангажименти и 24 часа въобще не й стигат. Навикът да става рано е изградила още в Музикалното училище в Пловдив, където е учила. Сега сексбомбата е доволна, че децата й стават към 8 и има време да пие кафе, да пусне пералня и да разцъка социалните мрежи преди наследниците й да се събудят. Ранното ставане й позволява да има продуктивен ден, като включва време за тренировки, здравословна закуска и планиране на задачите за деня.

3. Не знае броя на татуировките си

Джулиана Гани има доста татуировки, но не знае точната им бройка. „Някъде между 16 и 18 са, може и да са 19. „Повечето от тях съм си ги правила по времето, когато танцувах. Бях част от един балет за 5-6 години. Тогава беше много модерно. Всички имаха дълги коси и татуировки. Днес вече почти всеки има татуси. Не съжалявам, че съм си ги направила, но може би не бих продължила да си правя още, тъй като за жена имам дори повече от нормалното” – признава пловдивчанката.

4. Кръстила е големия си син на себе си

„Много исках синът ми да носи моето име, моята буквичка и заради това го кръстих Давид. Родих го точно на Нова година, а той празнува имен ден на Коледа. Името е библейско и заради това се спрях на него“ – споделя блондинката за големия си син, който е от бившия й мъж Илиян Найденов. Малкото й момче се казва Кай и носи буквичката на баба си по майчина линия – Екатерина, която всички наричат Катя.

5. Пие по 5 кафета на ден

Джулката не пуши и не одобрява наркотиците, но пък обожава кафето и това е единственият й порок. Тя често споделя в социалните мрежи снимки и видеа, на които се наслаждава на любимата си ободряваща напитка. Кафето за нея е не само средство за събуждане, но и важна част от ежедневния й ритуал и начин да релаксира и да се наслади на момента. Гани често споделя, че първото си кафе пие рано сутрин. Тя обича да започва деня си с чаша ароматно еспресо, което й помага да се събуди и да се подготви за предстоящите задачи. Това е част от сутрешния й ритуал, който й дава енергия и добро настроение. До края на деня пие още поне 4 кафета.

6. Не вкусва бяла захар и брашно

Силиконката е известна със своя здравословен начин на живот и често споделя, че не консумира бяла захар и бяло брашно. Тя предпочита по-здравословни алтернативи, като например мед или стевия вместо захар и пълнозърнести брашна вместо бяло. Това е част от усилията й да поддържа отлична форма и да е в добро здраве. Тя държи на физическата си форма и се стреми да тежи до 50 кг при ръст 1,76 см. За да постигне това, Джулиана следва строг хранителен режим, който нарушава изключително рядко.

7. Спи на нощна лампа 

Джулката не може да заспи на тъмно. Мис Силикон е известна със своите специфични навици и ритуали за сън, един от които е спането на нощна лампа. Този навик е свързан с усещането за комфорт и сигурност през нощта. Нощната лампа й помага да се чувства спокойна и да спи непробудно. Въпреки че си има мъж, Джулиана продължава да нощува на светло поради своя страх от тъмното. Нейният съпруг в началото се дразнел, но вече е свикнал.

8. Яде лютеница с ябълки

„Мъжът ми Теодор ме научи да ям лютеница с ябълки, която е по гръцка рецепта. Тя се получава два пъти по-вкусна от класическата, а приготвянето й не отнема чак толкова много време“, доверява блондинката. Доматите, чушките, морковите и ябълките се смилат с месомелачка. Пекат се на бавен огън за 2 часа, като се периодично се разбъркват. Прибавят се олиото, накълцаните люти чушки и оцетът. Оставя се да се готви още 2 часа и се добавят солта, захарта и стритият чесън. След 30 минути лютеницата е готова и се разпределя в буркани.

9. Ходи на грим поне два пъти в седмицата

Джулиана Гани посещава гримьор поне два пъти в седмицата, като това е минимумът. Като публична личност Джулиана често се появява на различни събития, фотосесии, тв предавания и други медийни изяви, където външният вид е от голямо значение. За да поддържа определен имидж и да изглежда перфектно пред своите последователи в социалните мрежи, тя разчита на професионални гримьори. Джулиана се чувства по-уверена и комфортно, когато е професионално гримирана.

10. Четири пъти си е уголемявала гърдите

Блондинката води класацията с най-голям бюст, макар и силиконов. Тя обича да има по много от всичко и няколко пъти е лягала под ножа. Гани e горда притежателка на по 985 кубика във всяка гърда. „Всички са много заинтересовани от моя бюст. Бюстът ми си е много добре. Да, аз имам малка талия, но пък ми седи ефектно. Нямам никакви намерения да го намалявам“, категорична е най-цицорестата българка Няколко доктори са й отказали да й сложат толкова големи гърди, защото се страхували, че може да получи гръбначно изкривяване. Това обаче не спряло силиконовата бомба и я амбицирало още повече да постигне целта си, а именно да се превърне в най-едрогърдия български модел. „Не се плаша изобщо, обичам да съм ексцентрична. Аз търся ефекта – колкото повече, толкова повече“, заявява тя. Пловдивчанката преправя своите гърди цели 4 пъти. Първите цици, които й сложили, били с прекалено малко кубици и не стояли естетически добре на завидната й височина. Вторият път имало голямо разстояние между гърдите на Джулката, дори зърното й било на неподходящо място, което довело до 3-та операция на „силиконовата долина“. После дошла и четвърта, която за момента е последна.