Какво раздели Деян и Радина?

За никого не е тайна, че Донков открай време залита по чашката

Нещо за четене
16:16 - 13 Август 2024
4164
Какво раздели Деян и Радина?

Стана ясна причината, довела до раздялата на Радина Кърджилова и Деян Донков. За никого не е тайна, че Донков открай време залита по чашката, а според запознати през последните години, той почти не изтрезнявал. Радина все се надявала, че нещата ще се оправят, но противно на очакванията й, с времето проблемът се задълбочавал още повече. На всичкото отгоре се случвало в моменти на умопомрачение Донков да се заглежда и по други жени. След множество скандали, прошки и обещания за промяна, на Радина най-после й писнало и сложила край на връзката с него.

След като се заговори за раздялата на актьорите, Донков най-после събра сили и потвърди слуховете като призна директно, че вече не живее с майката на двамата си синове, допълвайки, че това било „стара история“, за която и двамата носели отговорност. Това се случи малко, след като стана ясно, че звездите прекарват летния си отпуск разделени. Припомняме, че докато Радина снимаше сериал за БНТ, Деян бе на море с по-малките си синове Христо и Йоан, а в деня, в който тя показа снимка с децата си, той се включи от София, а след това и от родния си Видин, където гостува на майка си, пише „Уикенд“.

Това, което направи впечатление бе фактът, че на масата бе и бившата съпруга на Донков – Анастасия Ингилизова, от която е големият му син, а Радина липсваше.

Запознати посочват, че раздялата им е от близо година, а основната причина, довела до тази развръзка, са зверските залитания на Донков по алкохола, заради които в нередки случаи губел разсъдък. Както е известно през миналата година, той отпадна от хитовото представление на Народния театър – „Хага“ дни преди премиерата му.

Донков си бе внушил, че руснаците ще го отровят заради ролята, която играе там и споделил с режисьора Галин Стоев, че не може да си позволи участието в такъв спектакъл, тъй като има деца, които трябва да храни. Участие във въпросното представление имаше и Радина, която очевидно е преценила, че е по-добре да работи за прехраната на децата, вместо да се пази от въображаема руска заплаха.

Мълвата носи, че в момент на крайно алкохолно опиянение се е случвало Деян да изневери на половинката си с жени, с които после дори не помнел, че е бил. Тя неколкократно го хващала в крачка, но намирала сили да му прости. Дори и обичайното й търпение обаче, се изчерпало и малко след рождения ден на актьора м.г., тя го зарязала. В продължение на няколко месеца той се опитвал да я спечели обратно, но тя била категорична, че връзката им е приключена и единственото, което ще ги свързва занапред, са децата им.

Както е известно под влияние на Донков и самата Радина имаше залитания по алкохола. Освен това още от самото начало двойката имаха редица проблеми, в това число психически и физически тормоз, който актрисата търпяла от страна на мъжа си. Преди десетина години двамата влязоха в „Къртицата“ на несъществуващата вече ТВ7, където разправиите им станаха достояние дори на тв зрителите. Камерите тогава уловиха как баката на Кърджилова – художникът Христо Кърджилов, я увещаваше да напусне Донков, но тя беше категорична, че това никога няма да стане.

Според слуховете Деян е спрял да посяга на жена си, когато тя забременяла с първия им син. Христо се появи през юни 2016-а, а през 2021-ва се роди и братчето му Йоан. Известно време в семейството всичко е вървяло спокойно и хармонично, но демоните на Донков отново са излезли на бял сват няколко месеца преди раздялата. Радина, която с времето стана една от най-търсените актриса в страната ни, най-накрая се изморила да го търпи и скъсала с него. Към момента двойката поддържа добри отношения заради децата си. През юни Кърджилова дори отпразнува рождения си ден заедно с вече бившия си любим, но вече категорично отказва да дели жилище с него.

„Отървала се е жената! това е основният смисъл на публичните коментари по повод раздялата. На всички им прави впечатление, че Радина в последните месеци е разцъфтяла. На 38-годишна възраст, когато много жени започват да повяхват, тя е по-секси от всякога и като чели с всеки ден става все по-красива. Освен това за първи път, откакто е изгряла в сериала „Стъклен дом“ през 2010-а, има излъчване на щастлива жена.

Кариерата й също се е устремила рязко нагоре. Кърджилова непрекъснато приема нови роли и на сцена, и пред камера, и като рекламно лице на много търговски марки, докато Деян лежи на стари лаври.

След внезапното напускане на представлението „Хага“ той няма нито едно ново театрално представление. Единственият свеж полъх в кариерата му беше сериалът „Алея на славата” на Нова тв, в който участва и жена му. Очакваше се втори сезон на продукцията, който обаче беше отложен за неопределено време. Жалко за Донков! Той наистина е добър актьор, но характерът му е напът да го провали.