Какво са ни приготвили звездите през август

Астро
14:00 - 31 Юли 2024
832
Какво са ни приготвили звездите през август

ОВЕН – през този месец акцентът при някои от вас ще бъдат пътуванията и комуникациите, при други може да се наложи да правят корекции по документални въпроси, а при трети да възникне необходимостта да се погрижат за своя автомобил или на член от семейството. Ще чувствате прилив на енергия и силно желание за общуване и разнообразие в ежедневието. Препоръчително е през първата седмица на август да избягвате пътувания на дълъг път или поне да сте по-внимателни зад волана при шофиране. Не е изключено да възникнат и спорове с роднина или съсед. В средата на месеца не прекалявайте с харченето. Сега не е благоприятно да започнете нова работа или нова връзка, както и да купувате нова техника или автомобил. Благоприятно е за подобряване на влошени взаимоотношения, за ремонти, реорганизации, поправяне на минали грешки. Вглеждайте се по-често в себе си.

ТЕЛЕЦ – около вас се раздвижват сега някои важни теми, свързани с финансово-банкови въпроси или да усетите промяна в своите ценности. Вие сте здраво стъпили на земята и с усет за парите, но сега не е добре да правите капиталовложения. Не вярвайте и на впечатляващи предложения за начинания и бъдещи печалби от когото и да било, защото по-скоро ще загубите, вместо да спечелите. Ако имате кредит и трудности в изплащането му сега можете да го рефинансирате, но не и да теглите нов или да вземете кредитна карта. При някои от вас през втората половина на месеца може да се завърне, макар и временно, близък човек от чужбина. А при други - трудности в отношенията с дете или да има проблем при него, който трябва да разрешите. При трети може да има забавяне на заплати или хонорар, напрежение в отношенията с колеги или роднини. Не рискувайте и не се доверявайте.

БЛИЗНАЦИ – Марс и Юпитер в Близнаци определено ще ви заредят с огромна енергия, вяра, ентусиазъм и желание за промени. Направо ще горите от желание за действие и стартиране на нови начинания. Но Сатурн в Риби ще поставя пред вас препятствия и отговорности, които ще затруднят реализацията. Месецът е много благоприятен за всякакви ремонти в дома, реорганизация на работния процес или подобряване на отношения с роднини / партньори. Сега не е подходящо да купувате недвижим имот или да започвате строителство на нов дом. Правете планове, корекции на минали допуснати грешки. Обмисляйте всичко добре. Ако се налага подменете документи с изтичащ срок, ревизирайте договорни отношения. Шофирайте по-внимателно през втората половина на август и избягвайте пътуване със самолет. Пазете личните си документи и информация от загуба. 

РАК – време е да помислите малко повече за себе си. Нуждаете се от почивка и уединение. Но тъй като за вас на първо място са семейството и децата, все ще се намери някой от тях, който да ви натовари емоционално и финансово. Някое от децата ще ви сподели личен проблем или прегрешение, което ще наложи вашата намеса и нуждата от помощ в разрешаване на проблема през втората половина на август. Добър месец за финансови ревизии и връщане на дълг. Намирайте време за себе си и личните си нужди. Грижете се за доброто си физическо и психическо състояние. Прегледайте документи и договори. При нужда коригирайте или подменете някой от личните документи. Въздържайте се от скъпи покупки и други капиталовложения. Не споделяйте плановете си и личните си тайни, за да не станете уязими за клюки по ваш адрес. Излетите на чист въздух ще ви се отразят добре.

ЛЪВ – през първата половина на месеца направете ревизия на финансите си и на кръга от приятели. Преразгледайте важните неща / хора в живота ви – кое или кой са ценни за вас. Имате енергия и късмет да преодолеете много проблеми и трудности в ежедневието. Не давайте и не взимайте нищо на заем. Някои от вас може да получат пари, забавени във времето. Месецът е благоприятен за планиране на нови дейности и важни екипни действия, които може да стартирате в следващите месеци. Подходящ е също за придобиване на знания и умения, за изучаване на чужди езици, спорт и развлечения. Обръщайте повече внимание на партньора си в края на август, за да не се почувства пренебрегнат и да се влошат взаимоотношенията ви. Избягвайте конфликти с ваш роднина, особено за наследствени въпроси или пари. Сега нямате голям шанс да разрешите такива въпроси във ваша полза.

ДЕВА – вие също се нуждаете от почивка и спокойствие, но през този месец забравете за тях. При някои от вас се налага да поемат повече работа и отговорности на работното място. При други може да възникнат конфликти с колеги или проблеми с шефове, поради минали грешки или забавяне на важни задачи. Проверявайте и четете добре всеки документ, ако работите с такива. Довършете по-важните проекти и дейности. През втората половина на август не са изключени проверки от контролни органи и финансови проблеми. Месецът за вас не е лесен, но ако успеете да овладеете емоциите и сте по-сдържани в контактите ще се справите с предизвикателствата. Всякакви нови начинания и партньорства са обречени, затова ги избягвайте. Напрежението може да се отрази на здравето ви, не се натоварвайте прекалено. Има такива моменти в живота, и това ще отмине. Бъдете оптимисти и отговорни.

ВЕЗНИ – повечето от звездите през този месец са благоразположени към вас. Марс и Юпитер в Близнаци ще ви зареждат с много енергия и ентусиазъм. Нуждаете се от развлечения и забавления. Но Сатурн в Риби и Венера в Дева през втората половина на месеца в аспект с Марс и Юпитер в Близнаци ще повишат напрежението. Месецът не е благоприятен за нови приятелства. Някои от вас ще предприемат пътуване до интересни дестинации. Но на други ще се наложи да работят усилено през летния сезон. Не смесвайте работата с удоволствията, пазете личните си тайни, защото може излязат наяве и да си създадете проблем в отношенията с околните. Везни е знак на баланса и през втората половина на август трябва да се стремите към хармония в семейството и връзките. Ще трябва да балансирате между отговорностите в работата и ангажиментите в семейството.

СКОРПИОН – през първата половина на месец август трябва да бъдете по-внимателни в отношенията си с колеги, подчинени, наематели и приятели. Възможни са спорове и конфликти, особено за пари. Пазете личните си документи и информация от загуба. Ограничете пътуванията. Месецът не е благоприятен за смяна на работата, за създаване на нови приятелства, подписване на документи и договори, купуване на техника или автомобил. Ако имате наематели, следете за плащането на сметките и наемите, както и за евентуални повреди на техника или домакински уреди. Това може да ви натовари финансово и да се почувствате затруднени. Ако не достигат средствата ви, потърсете временно допълнителна работа. На моменти някои от вас ще бъдат поставени в ситуации, в които се налага да се приспособяват. А това за вас не е много лесно сега. Не винаги може нещата да се случват по план, бъдете гъвкави. При нужда потърсете помощ от роднина.

СТРЕЛЕЦ – Марс и Юпитер в Близнаци поставят сериозен акцент този месец върху партньорствата при някои от вас – бизнес или интимни. Звездите ще ви поставят пред изпитание и тъй като не сте от най-търпеливите, може доста често да избухвате и трудно да контролирате емоциите. При други са възможни грижи около роднина или да възникне проблем от финансов характер при ваше дете. На моменти ще чувствате силно напрежение и усещането за невъзможност да се справите с претенциите на околните. Няма да е леко, но ако проявявате повече разбиране и се въздържате от конфликти, ще ви бъде по-леко. През втората половина на месеца трябва да сте по-пестеливи и внимателни с финансово-документалните въпроси, ако имате бизнес. Препоръчително е да довършите поизостанали задачи, да преразгледате целите и партньорствата си, да реорганизирате работния процес.

КОЗИРОГ – имате възможност да печелите добре през август, но и разходите ще се увеличат за дома и семейството. Затова планирайте бюджета си и избягвайте ненужни покупки. Акцент при вас сега са работата и здравето. Грижете се добре за себе си, не се натоварвайте прекалено. Тези от вас, които са на ръководни длъжности или имат контролни функции, да следят работата на подчинените си, за да не попаднете в неприятна ситуация и да пострада авторитета ви. Препоръчително е да избягвате пътувания на дълъг път през втората половина на месеца. Ако работите с пари или документи, бъдете особено внимателни за грешки. Не разчитайте на помощ и подкрепа при нужда от страна на колеги и приятели. Някои от вас ще бъдат изненадани с известие или от връщането на близък от чужбина. Излетите сред природата и дихателните упражнения ще укрепят здравето ви.

ВОДОЛЕЙ – забавленията, почивката, любовните отношения и взаимоотношенията ви с децата сега са приоритет. Чувствате се вдъхновени, ентусиазирани и изпълнени с енергия. Марс и Юпитер в Близнаци са много щедри към вас и носят чудесни възможности за творците и спортистите. Не очаквайте дълготрайна връзка, ако се появи нов човек в живота ви и успее да ви омае – през втората половина на август Венера в Дева, Марс и Юпитер в Близнаци образуват напрегнат аспект със Сатурн в Риби и ще се отразят неблагоприятно на много хора. Насладете се на момента, за да не се разочаровате, ако имате по-големи очаквания. Избягвайте пътувания на дълъг път и хазарт. Предпазвайте се от финансови и документални измами и загуби. Не е изключено някои от вас да бъдат изненадани от ревизия от страна на контролни органи, да се появи проблем при или в отношенията с дете.

РИБИ – през този месец някои от вас могат да почувстват необходимостта от преоценка на връзката или отношенията със семейния партньор. Не ви препоръчвам да се връщате към човек от миналото, било то интимен или бизнес партньор, ако искате да не се разочаровате и да ви наранят. Не очаквайте и сериозни приходи. Месецът е доста труден във финансов аспект за много хора. Направете план за разходите и не прекалявайте с харченето за удоволствия. Ще сте склонни към риск и предоверяване, а партньорът ви често няма да ви разбира, което може да доведе и до конфликт. Месецът не е подходящ за започване на строителство, покупка на имот или техника. Ако имате бизнес свързан със строителството или с недвижими имоти не се доверявайте на хора с примамливи предложения. Сега не е момента за рисковани действия и начинания. Вярвайте на инстинкта си и бъдете разумни.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

  • Кардинални знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 1, 10, 17, 23 и 29 август.
  • Подвижни знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 6, 7, 8, 14, 15, 20, 21, 26 и 27 август.
  • Неподвижни знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 3, 5, 11, 12, 13, 18, 19, 24, 25 и 31 август.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ АВГУСТ 2024:  

  • Новолуние – 04.08.2024 – 14:13 часа – Луна в Лъв
  • Първа четвърт – 12.08.2024 – 18:19 часа – Луна в Скорпион
  • Пълнолуние – 19.08.2024 – 21:26 часа – Луна във Водолей
  • Последна четвърт – 26.08.2024 – 12:26 часа – Луна в Близнаци

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“: 

01.08.2024 от 05:46 ч. - 01.08.2024 до 06:19 ч.

03.08.2024 от 13:31 ч. - 03.08.2024 до 14:09 ч.

05.08.2024 от 18:16 ч. - 06.08.2024 до 00:16 ч.

08.08.2024 от 11:40 ч. - 08.08.2024 до 12:31 ч.

10.08.2024 от 00:44 ч. - 11.08.2024 до 01:34 ч.

13.08.2024 от 12:01 ч. - 13.08.2024 до 13:00 ч.

15.08.2024 от 19:52 ч. - 15.08.2024 до 20:51 ч.

17.08.2024 от 23:43 ч. - 18.08.2024 до 00:44 ч.

19.08.2024 от 21:26 ч. - 20.08.2024 до 01:51 ч.

22.08.2024 от 00:54 ч. - 22.08.2024 до 02:01 ч.

23.08.2024 от 15:44 ч. - 24.08.2024 до 03:00 ч.

26.08.2024 от 04:40 ч. - 26.08.2024 до 06:04 ч.

28.08.2024 от 10:13 ч. - 28.08.2024 до 11:47 ч.

30.08.2024 от 18:24 ч. - 30.08.2024 до 20:09 ч.

Часовете, в които Луната е „без курс“, са неблагоприятни за взимане на важни решения, за нови начинания и проекти, за подписване на договори (включително брачни) и споразумения, за други важни или рисковани действия. Луната „без курс“до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава възможност предприетите действия и взетите решения в тези часове да имат развитие и успех в бъдещ план. Тези часове са благоприятни единствено за довършителни действия и рутинна работа.

Марги Паскалева