Какво са ви приготвили планетите за месец юли

Топ
14:10 - 30 Юни 2024
1707
Какво са ви приготвили планетите за месец юли

ОВЕН – при много от вас през този месец най-важни ще бъдат темите, свързани с дома и семейството, а други ще се занимават с решаването на важни финансови въпроси. Мислете и се грижете повече за другите, имат нужда от вашата подкрепа. Не са изключени някои непредвидени разходи. Все по-често ще правите преоценка на скъпите и важни неща и хора в живота ви. Добър месец за преустройства в дома. Публичните личности и хората с личен бизнес могат да разчитат на добри преговори и разбирателство с партньори или опоненти след 11 юли. Интимните взаимоотношенията ще се затоплят и хармонизират. Към края на юли ще се повиши желанието ви за почивки, пътувания и забавления. Ако имате възможност вземете си отпуск и отидете, макар и за кратко, на море или планина със семейството или с приятели. Придобивки за някои и щастливи мигове за влюбените Овни. 

ТЕЛЕЦ – Марс продължава транзита си през вашия знак и този месец, но до 20 юли включително. Но сега влиянието му за априлските Телци отминава и ще се отразява предимно на родените през май. Марс дава много енергия и ентусиазъм, дава сила за преодоляването на много проблеми в ежедневието. Но все пак това е Марс! При това след 10-и ще съвпада с планетата на обратите и изненадите Уран до 20 юли. Но първо Меркурий в Лъв от 3-ти създава трудности в общуването и повишава опасността за конфликти, инциденти и проблеми с документи/техника, преговори и сделки. Бъдете по-предпазливи и сдържани. На 12 юли и Венера преминава в Лъв. Тя има отношение към партньорските взаимоотношения, финансите и любовта. Бъдете по-внимателни към близките си и любими хора. Не предприемайте финансови рискове. Възможни са загуби или раздяла с партньор/и.

БЛИЗНАЦИ – Юпитер в Близнаци в рамките на една година ще ви вдъхновява и ентусиазира. Това е година на успехи и израстване за много от вас. Това, за което трябва да внимавате, е да не си повярвате твърде много и да сте дисциплинирани. До 20 юли е благоприятно за вас да се отдадете на малко уединение и почивка. Добър период за размисъл и преоценки, за творчески или духовни занимания. Пазете се от лицемери и хора с тайни намерения да ви навредят. Не се претоварвайте, за да не се наложи лечение, дори и да не можете да излезете в отпуск. От 3 юли Меркурий в Лъв раздвижва в положителна насока контактите, а от 12 юли Венера ще има по-позитивно влияние върху финансите, партньорствата и интимните връзки, но само за тези от вас, които нямат зловредна планета в Лъв като Марс или Уран в хороскопа си. Венера в Лъв ще нагорещи силно страстите. 

РАК – първата половина на юли за вас е белязана с повече положителни емоции и срещи с приятели. Имате много нови идеи и възможност да ги реализирате безпроблемно. Между 3 и 8, между 15 и 17 и между 26 и 30 се изисква да бъдете по-разумни и търпеливи в общуването с хората, при шофиране и работа с документи. Между 13 и 17 юли Венера в Лъв повишава градусите на напрежението във връзките. Избягвайте и скъпи покупки. Внимавайте за загуби и проблеми от финансов характер. След 20 юли по-положително ще се развиват бизнес делата, както и взаимоотношенията на работното място. Ще имате повече хармония в отношенията с любимите хора и децата. Не споделяйте плановете си. Предпазвайте се от спорове със съседи/роднини, от токови удари между 26 и 30 юли. Избягвайте пътувания на дълъг път, не подписвайте договори и не купувайте нова техника.

ЛЪВ – през този месец Марс в Телец ще внася повече напрежение в ежедневието единствено за родените през трета декада на Лъв, поради аспектът му с Уран към вашето Слънце. Използвайте градивно тази силна енергия. Проявявайте повече търпение, бъдете щедри. Концентрацията ви е добра и контактите могат да бъдат ползотворни за вас. Не предприемайте до 20 юли рисковани начинания и действия, не правете големи капиталовложения и се предпазвайте от неприятности и конфликти – особено между 15 и 20 юли вкл. Шофирайте разумно, работете внимателно с документи, избухливи вещества, режещи машини и електрически уреди. Избягвайте пътуване на дълъг път и със самолет. През втората половина на месеца Венера в Лъв ще разгорещи страстите в интимните връзки и ще се чувствате харесвани и обичани. Не давайте поводи за ревност между 28 и 31 юли.

ДЕВА – до 20 юли делата ви ще се развиват успешно. Ще вършите всичко със замах, ще се радвате на авторитет в работата си и на топлота в семейните/интимни взаимоотношения. Добри новини от далеч през втората половина на месеца, материална стабилност, семейни придобивки и много поводи за радост. Добър период за взимане на важни решения, за творчески занимания и пътувания. След 20 юли Марс преминава в знака Близнаци и ще повиши напрежението в ежедневието най-вече при родените през август Деви. Не предприемайте между 25 и 31 юли пътувания на дълъг път. Внимателно работете с документи и електрически уреди. Някои от вас ще реагират доста директно и ще са склонни към критика, но вероятността за сериозни спорове, особено на работното място, е голяма. Ако можете, вземете си отпуск. Нуждаете се от спокойствие, по-далече от шума и хората. 

ВЕЗНИ – някои от вас може да усетят известен спад в енергията до около 20 юли. Стремете се да не се натоварвате твърде много физически и емоционално. Парите някак ще „изтичат“ между пръстите ви, а може и приходите да понамалеят при някои от вас. Между 11 и 16 юли бъдете особено внимателни с парите и се предпазвайте от загуби. Приятелите и роднините ще ви даряват с топлота и лоялност. Можете да разчитате на подкрепата им при нужда. През втората половина на месеца Венера, вашата благодетелка, ще топли сърцата ви с огнената си енергия в Лъв. Все по-често ще ви се ходи на купон, на кино, на театър/концерт или на други места за забавление. След 20-ти ще чувствате прилив на енергия, ентусиазъм и вдъхновение – Марс навлиза в Близнаци. Засилва се желанието ви разнообразие и движение, общуване с приятни за вас хора, интелектуални дейности и други.

СКОРПИОН – до около 20 юли ще успявате да реализирате доста от плановете си, а публичните личности ще печелят уважението на хората. Няма да мине без напрежение, но то ще засегне сега предимно родените през ноември Скорпиони. Марс и Уран в Телец понякога ще ви сервират изненади. От вас зависи те да не са прекалено стресови. Понякога ще ви дразни партньора, а друг път хора, които не ви харесват. Предпазвайте се от неприятности, конфликти и инциденти. През втората половина на юли и Венера, и Меркурий са в знака Лъв, поради което на моменти ще ви се иска малко повече внимание и разбиране от близките и любими хора. Но общуването може да е по-объркано и да взимате неправилни решения от прекалено честолюбие. Най-добре сега за вас е да не очаквате твърде много от хората. Намерете време за себе си и за забавления. И вие сте човек.

СТРЕЛЕЦ – някои от декемврийските Стрелци през този месец ще са по-натоварени в работата си и напрежението в ежедневието може да се отрази неблагоприятно в отношенията с колеги или подчинени. При други, които имат отдадени имоти под наем, не са изключени проблеми с наемателите. Но най-важното е да не се натоварвате прекалено с работа и емоционални преживявания, за да не се отрази на здравето ви. Добрата новина е, че близките и приятелите ви ще ви разбират и подкрепят емоционално. През втората половина на юли интимните отношения ще вървят гладко, а приходите ще са по-добри. Ще се радвате на приятни емоции. Имате възможност да разрешите благоприятно документални и имотни въпроси. Но пък е и време за почивка, пътувания и забавления. Вие сте широко скроени и умеете да се наслаждавате на живота. Ще намерите златната среда.

КОЗИРОГ – до около 20 юли основният акцент при вас са партньорските взаимоотношения – брачни, интимни или делови. Стремете се към баланс в отношенията и към сътрудничество с хората. След 6 юли е подходящо време за създаване на нови бизнес партньорства. Марс и Уран в Телец ще ви носят неочаквани приятни изненади и в любовта. Децата също ще са носители на положителни емоции за вас. До края на месеца, обаче, избягвайте големи инвестиции и скъпи покупки. Има опасност от загуба на пари и разочарование от човек, на когото сте имали доверие. Уредете важни договорни и документални въпроси и едва към края на юли и най-вече след 4 август може да предприемете по-смели стъпки във финансово отношение. Ключова дума сега за вас е адаптация. Планирайте, обмисляйте внимателно и не взимайте емоционални решения.

ВОДОЛЕЙ – важните теми за вас до около 20 юли са работата, здравето и ежедневните задачи. След 6 юли е благоприятен период за стартиране на нова работа или дейности. Добре е да промените някои от навиците си по отношение на храненето, за да подобрите храносмилането или да се откажете от вреден навик. Периодът е подходящ за нови проекти или поемане на нови ангажименти. Меркурий в Лъв може да затруднява общуването с партньори или да забавя решаването на документални въпроси и договаряния. Идеите ви може да не бъдат приемани с лекота и се налага да търсите сътрудничество с хората. След 10-ти и Венера навлиза в знака Лъв, а тя има влияние върху финансите и партньорските отношения. Бъдете по-внимателни с парите и във връзките. След 20-ти се раздвижват въпросите свързани с любов, творческа дейност, бизнес и други – повече радост и късмет.

РИБИ – първите десет дни на месеца са чудесни за вас – повече забавления, пътувания, комуникации, страст в интимните връзки, късмет и успех в състезания, по-добри приходи. На 11 юли Венера в Лъв активира неблагоприятен аспект с Плутон, а това изисква поне между 11 и 18 юли от вас особено внимание във финансите, любовните връзки и всякакви партньорства, ако искате да няма загуби и разочарования. Около 18-ти и Меркурий активира такъв аспект с Марс и Уран. Възможни са проблеми в контактите или с документи, както и санкции по пътищата, ако нарушите законите и правилата за движение. На 20 юли Марс преминава в Близнаци и до кроя на месеца ще има по-силно влияние за родените през февруари Риби. Акцентът е върху дома и семейството. Приоритет е дома и семейството – строителство, ремонти, пренареждане и обновление в дома, промени в местоживеенето.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардинални знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 5, 12, 13, 14 – ти до 17:52 часа, 19 – ти след 11:13 часа, 20, 21 – ви до 14:43 часа, 25 юли след 17:52 часа.

Подвижни знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 3, 4, 10, 11, 17, 18, 19 – ти до 11:13 часа,  23 – ти след 16:23 часа, 24, 25 – ти до 17:52 часа, 30 и 31 юли.

Неподвижни знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 1, 2, 7, 8, 9, 14 – ти след 17:52 часа, 15, 16, 21 – ви след 14:43 часа, 22, 23 – ти до 16:23 часа, 27 – ми след 20:22 часа, 28 и 29 юли.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ ЮЛИ 2024:  

Новолуние – 06.07.2024 – 01:57 часа – Луна в Рак

Първа четвърт – 14.07.2024 – 01:49 часа – Луна във Везни

Пълнолуние – 21.07.2024 – 13:17 часа – Луна в Козирог

Последна четвърт – 28.07.2024 – 05:51 часа – Луна в Телец

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“:  

02.07.2024 от 18:43 ч. - 02.07.2024 до 18:50 ч.

04.07.2024 от 23:44 ч. - 04.07.2024 до 23:51 ч.

07.07.2024 от 06:47 ч. - 07.07.2024 до 06:56 ч.

09.07.2024 от 09:04 ч. - 09.07.2024 до 16:47 ч.

12.07.2024 от 04:55 ч. - 12.07.2024 до 05:06 ч.

14.07.2024 от 01:49 ч. - 14.07.2024 до 17:52 ч.

17.07.2024 от 04:10 ч. - 17.07.2024 до 04:25 ч.

19.07.2024 от 10:58 ч. - 19.07.2024 до 11:13 ч.

21.07.2024 от 14:26 ч. - 21.07.2024 до 14:43 ч.

23.07.2024 от 12:58 ч. - 23.07.2024 до 16:23 ч.

25.07.2024 от 17:31 ч. - 25.07.2024 до 17:52 ч.

27.07.2024 от 01:14 ч. - 27.07.2024 до 20:22 ч.

29.07.2024 от 23:59 ч. - 30.07.2024 до 00:27 ч.

Часовете, в които Луната е „без курс“, са неблагоприятни за взимане на важни решения, за нови начинания и проекти, за подписване на договори (включително брачни) и споразумения, за други важни или рисковани действия. Луната „без курс“до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава възможност предприетите действия и взетите решения в тези часове да имат развитие и успех в бъдещ план. Тези часове са благоприятни единствено за довършителни действия и рутинна работа.

Марги Паскалева