Какво са ви приготвили звездите за месец юли

Нещо за четене
15:00 - 01 Юли 2023
36128
Какво са ви приготвили звездите за месец юли

ОВЕН – периодът до 20 юли няма да е особено спокоен за вас и комуникацията ви с околните може да бъде затруднена. Но въпреки това имате отлични шансове да превъзмогнете доста от трудностите и да се наложите над конкуренцията до 10 юли. Дните до тогава са наситени и с много интензивни преживявания в интимен план при по-младите представители на знака – любовните връзки ще са бурни и страстни. Трудно ще устоите на нечий чар, а и вие самите сте като магнит за противоположния пол. Чудесно време за пътувания и почивки. До 10 юли не се занимавайте с уреждането на важни документи, семейни въпроси и роднински взаимоотношения. След 10 юли тези въпроси ще се разрешат по-лесно и във ваш интерес. Между 16 и 22 юли не се налагайте в общуването, не реагирайте твърде крайно. Препоръчително е да не рискувате и да се предпазвате от неприятности.

ТЕЛЕЦ – Венера в Лъв през първата половина на месеца може при някои от вас да повиши градуса на напрежение в партньорските отношения. Ще изпитвате силна нужда от топлота и любов, но е препоръчително да не давате поводи за ревност на любимия човек. Периодът не е добър и за капиталовложения. Има вероятност от финансови загуби. Между 19 и 27 юли Меркурий в Лъв пък образува неблагоприятен аспект с Уран в Телец. В този интервал от време е повишена опасността от спорове, загуба на документи или неприятности с такива, на багаж или телефон, за повреда на домакински електроуреди или друга техника, за транспортни инциденти и други. Избягвайте тогава пътуване на дълъг път и бъдете по-внимателни. Марс в Дева след 10 юли дава добра възможност за изяви, постижения и победи над конкуренти, в спорове за наследства, за получаване на чакано финансиране. 

БЛИЗНАЦИ – възползвайте се от пълната звездна хармония и подкрепата на звездите във всички направления до 10 юли. Не че след това няма да ви върви, но Марс в Дева след 10-ти ще затруднява, ще повиши напрежението в ежедневието ви – при някои в дома и семейството, при други в работата и взаимоотношенията с колеги или шефове. Но най-осезаемо ще го усетят майските Близнаци този месец. Грижете се през втората половина на юли повече както за себе си, така и за членовете на семейството си. На 29-ти и Меркурий навлиза в Дева и ще се присъедини през август към Марс. Ще затрудняват общуването, договорните отношения в бизнеса. Не са изключени проблеми от здравословен характер както при вас, така и при близък роднина. Шофирайте и работете с документи или с машини по-внимателно. Избягвайте конфликти с роднини и други хора, не купувайте нова техника.

РАК – като цяло месец юли за вас се очертава по-спокоен и успешен. Няма да ви липсват нито пари, нито внимание от страна на любимия и топлота в интимните отношения. Но до 10 юли включително при някои от вас може да възникнат грижи с някое от децата (както и между 21 и 27 юли) или необходимостта от решаване на важен финансов въпрос. Не харчете излишно и наблюдавайте детето си, за да не ви ядоса с някоя необмислена постъпка. Периодът след 11 юли е много ползотворен за вас и можете да разчитате на придобивки и положителни преживявания, въпреки напрежението в някои от дните. Много от вас ще получат подкрепа от страна на приятел или високо поставена личност във важни моменти. Успех ще имате в сделки и преговори, в комуникацията и пътуванията, в уреждането на документи, в изпити и конкурси за работа. Погрижете се за родителите при необходимост. 

ЛЪВ – напрежението и трудностите приключват постепенно за вас. Единствено през първите 10 дни родените след 10 август Лъвове трябва да бъдат особено предпазливи, докато Марс е в Лъв и в опасен аспект към Уран в Телец. Не предприемайте рискове до 10 юли включително. Внимавайте за конфликти, инциденти и неприятности от различно естество. Склонни сте към избухливост и крайност в действията. Възможни са също финансови загуби, проблеми с роднини или на работното място. От 11-ти Марс вече е в Дева и част от проблемите ще се разрешат през втората половина на юли. Венера в Лъв е ретроградна от 23 юли и може да влоши взаимоотношенията с партньори или опоненти, да възникнат финансови грижи и забавяне на плащания. Не взимайте и не давайте пари в заем. От 29-ти нататък имате добри възможности за печалби и постепенно ще се стабилизирате.

ДЕВА – до 10 юли включително не се доверявайте на никого, особено по отношение на пари и обещания за големи бъдещи печалби. С навлизането на Марс в Дева между 13 и 22 юли може да възникнат сериозни проблеми. Това важи най-вече за родените през август Деви. Енергия и ентусиазъм няма да ви липсват, но не бива да предприемате рисковани действия. От вас се изисква да шофирате по-предпазливо и да не се замесвате в неприятности. В отношенията с хората също бъдете търпеливи, избягвайте твърде остра критика и конфликти. Не се доверявайте на случайни хора. Грижете се за себе си и здравето си. Намирайте време за разходки сред природата, за всякакви други развлечения. При болни и възрастни хора може да има временно влошаване на състоянието. Септемврийските Деви ще се радват на повече хармония в обкръжението, успехи и пълнота в дома и семейството. 

ВЕЗНИ – до 22 юли ще се чувствате доста натоварени с отговорности, особено на работното място. Пазете личните си тайни, ако искате да не излязат наяве, което от своя страна да доведе по-сериозно напрежение в отношенията след 21-ри. Не се натоварвайте твърде много физически и емоционално, за да не възникнат здравословни проблеми. Шофирайте разумно и най-вече трезви. Ако съумеете да запазите баланса в себе си, нищо от описаното няма да наруши спокойствието ви. Около 21 – 25 юли бъдете внимателни с финансите и се предпазвайте от измами, кражби и загуби. Вашата планета Венера е ретроградна от 23 юли до 6 септември, което налага да се грижите повече за себе си и в този интервал да не извършвате планови операции и пластични интервенции, особено дамите. Някои от вас може да срещнат в този интервал стара любов или да се върнат при партньор.

СКОРПИОН – до 10 юли включително се предпазвайте от конфликти с партньори и опоненти, особено родените след 10 ноември Скорпиони. На работното място също няма да е спокойно и е добре да не спорите с шефовете. Но каквото и да се появи като предизвикателство, имате шанс да го преодолеете, стига да не изпадате в ярост и да не драматизирате повече от необходимото. Около 20 – 27 юли всички представители на този знак трябва да проявяват повече разум в действията си и търпение в отношенията с околните. Избягвайте пътуване на дълъг път и се предпазвайте от травми или инциденти. Не са изключени грижи около децата или за друг член от семейството. Ако преди известно време по някакви причини сте се разделили с любим човек, след 27 юли имате шанс да се съберете отново, но не и без усилие и желание от двете страни. Любовта е всеопрощаваща!

СТРЕЛЕЦ – възползвайте се от всяка появила се възможност за повече печалби до 10 юли. Добър период също за семейни придобивки, изяви в обществото и развитие на важни за вас дела, за сватби и други тържества. Вашите деца също ще ви радват и ще ви карат да се чувствате горди с техните успехи и постижения. Любимите ви хора ще ви подкрепят във всичко. След 10-ти на родените в края на ноември Стрелци ще се наложи да се въоръжат с много търпение, да са по-постаянни в желанията си, да не предприемат рисковани и необмислени действия. Ще срещате по-често пречки от страна на недоброжелателни хора, а не са изключени и конфликти. Напрежението в семейството и на работното място може да се повиши. Възможни са грижи около възрастен роднина или смени в ръководството на фирмата. Избягвайте пътувания, внимавайте за неприятности и инциденти на 21, 28 и 29.

КОЗИРОГ – след 10 юли навлизате в един много позитивен и успешен период, но до тогава се въздържайте от смели действия, особено във финансовата сфера и бизнеса. Възможни са малко повече разходи по децата или неприятни изненади от тяхна страна, прояви на ревност от страна на партньора. Втората половина на месеца е изключително благоприятна за подписване на договори, покупки на техника и други стоки за дома, за пътувания, почивки и отпуски, за реклама и други важни за вас стъпки. Енергиите се променят и хармонизират – Марс в Дева и Юпитер в Телец са в добър аспект към Слънцето ви. Ще имате пълен успех във всичко, а някои от вас може дори да получат повишение в работата или допълнително финансово възнаграждение. От 29 юли и Меркурий планетата на ума и комуникациите навлиза в Дева. Той ще ви помага както в общуването, така и при взимането на решения.

ВОДОЛЕЙ – Венера и Марс в Лъв до 10 юли ще продължат да ви тормозят с напрегнатия си аспект към Уран в Телец и Слънцето ви. Те създават напрежение както във финансовата сфера, така и в партньорствата и любовта. Уран е планетата на обратите, така че бъдете особено внимателни с парите и във връзките. Периодът не е добър за големи капиталовложения и всякакви рисковани действия. Не са изключени и грижи около член на семейството. Не забравяйте да проверите при излизане от дома дали не сте забравили да изключите някой от домакинските електроуреди или бойлер, поради опасността от пожари и експлозии. Ако сте планирали да пътувате и почивате някъде, вземете превантивни мерки срещу обири докато ви няма. На 19, 26 и 27 юли избягвайте конфликти и ако шофирате, бъдете по-концентрирани зад волана. Нужно е да сте по-гъвкави и търпеливи с околните. 

РИБИ – доста от вас през първите 10 дни на месеца ще са по-ангажирани в работата си и ще трябва да довършите някои започнати задачи. Няма да ви липсват забавления и радостни моменти в ежедневието. Любовта ще процъфтява, но гледайте да не е на работното място или с колега. Сатурн във вашия знак налага поемането на отговорност и по-сериозно отношение към всичко и всеки за по-дълъг период от време. А след 10 юли Марс в Дева ще ви подтиква към риск, което не ви препоръчвам. Може да си навлечете неприятности – при някои в работата, при други проблеми в семейството, а при трети – с органите на властта. Проявите ще са в различни сфери от живота, в зависимост от заложеното във всеки личен хороскоп. Бъдете изключително разумни и предпазливи, особено родените през февруари Риби. Грижете се за здравето. Внимавайте в действията си най-вече на 20, 21, 28 и 29 юли. 

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 3, 4, 9, 10, 17, 25 и 31 юли.

Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 1, 2, 7, 8, 13, 15, 21, 22, 28 и 29 юли.

Неподвижни знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 5, 6, 11, 12, 18, 19, 20, 26 и 27 юли.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ ЮЛИ 2023:  

Пълнолуние – 03.07.2023 – 14:39 часа – Луна в Козирог

Последна четвърт – 10.07.2023 – 04:48 часа – Луна в Овен

Новолуние – 17.07.2023 – 21:32 часа – Луна в Рак

Първа четвърт – 26.07.2023 – 01:07 часа – Луна в Скорпион

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“:  

02.07.2023 от 16:33 ч. - 02.07.2023 до 20:20 ч.

04.07.2023 от 19:45 ч. - 04.07.2023 до 20:30 ч.

06.07.2023 от 16:42 ч. - 06.07.2023 до 20:32 ч.

08.07.2023 от 21:22 ч. - 08.07.2023 до 22:19 ч.

11.07.2023 от 02:11 ч. - 11.07.2023 до 02:55 ч.

13.07.2023 от 09:10 ч. - 13.07.2023 до 10:26 ч.

15.07.2023 от 15:35 ч. - 15.07.2023 до 20:13 ч.

18.07.2023 от 06:06 ч. - 18.07.2023 до 07:39 ч.

20.07.2023 от 17:08 ч. - 20.07.2023 до 20:12 ч.

23.07.2023 от 07:06 ч. - 23.07.2023 до 08:54 ч.

25.07.2023 от 18:05 ч. - 25.07.2023 до 19:55 ч.

28.07.2023 от 01:36 ч. - 28.07.2023 до 03:24 ч.

30.07.2023 от 02:51 ч. - 30.07.2023 до 06:44 ч.

Часовете, в които Луната е „без курс“, са неблагоприятни за взимане на важни решения, за нови начинания и проекти, за подписване на договори (включително брачни) и споразумения, за други важни или рисковани действия. Луната „без курс“до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава възможност предприетите действия и взетите решения в тези часове да имат развитие и успех в бъдещ план. Тези часове са благоприятни единствено за довършителни действия и рутинна работа. 

Марги Паскалева