Какво се случва с Анелия след годежа?

Основен приоритет ми е да отделям нужната енергия за мъжа ми, за семейството и за децата - категорична е фолк певицата

Нещо за четене
08:51 - 05 Ноември 2023
33517
Какво се случва с Анелия след годежа?

Анелия се радва на своята голяма любов с бизнесмена Любомир Захаринов, като щастието й в личен план си личи по цялостното излъчване на звездата. Навръх рождения си ден тази година тя получи и годежен пръстен от любимия си, който й засвидетелства сериозните си намерения.

Двамата са неразделни и не крият огромното си щастие, като често споделят красиви кадри от романтични дестинации, които посещават.

Оказва се, че обичаната певица е звезда на сцената, но вкъщи също е на ниво и се проявява като добра домакиня, грижейки се за мъжа си. “Обичам да ми е красива масата, да е вкусна храната и да готвя с любов за мъжа ми” – откровена тя.

“Аз съм от тези които смятат, че е важно правило една жена да има всичките енергии. На домакиня, на момиченце, на любовница и на кралица. Независимата жена, която сама успява да гради кариера. За мен е много важно е да балансирам всички тези енергии –  да бъда любимата жена и да правя нещата с удоволствие.Смятам, че се справям много, много добре. Малко нескромно звучи, но за мен правилото е да разпределям енергията си така, че да не се изтощавам. Ако съм изморена, не правя вечеря и предпочитам да поръчвам” – казва певицата пред камерата на “На кафе”.

Анелия признава, че изключително много държи да бъде в кондиция и да има нужната енергия не само за сценичните си изяви, но и за любимите си хора, с които споделя живота си.

“Изтощавам се от ангажименти и не съм перфектна навсякъде. Основен приоритет ми е да отделям нужната енергия за мъжа ми, за семейството и за децата” – подчертава тя.