Какво се случва с Галена?

Прилича на гримиран труп от филм на ужасите - уплашени са феновете на изпълнителката

Нещо за четене
17:40 - 17 Октомври 2023
98336
Какво се случва с Галена?

Галена вече е напълно неузнаваема. Не става въпрос само за кльощавото тяло на родната фолк звезда, а за лицето й. Няма и помен от закръглените бузки на фолк дивата, нито от живеца в погледа й. Лицето на силиконовата бомба е изключително слабо и с остра брадичка, която изглежда така, сякаш ще те прободе, забеляза Lupa.bg. Хитовата певица го докарва на визия на Круела Девил – ужасната дама, която иска да си направи палто от кожата на 101 далматинеца.

"Прилича на гримиран труп от филм на ужасите. Направо е страшна! Как може да се харесва така? Няма ли кой да я спре да отслабва и да си прави корекции" - питат се в социалните мрежи. 

Ужасният й вид се дължи от части на инжекциите, с които се вталява, от друга страна са и корекциите, които си направи през годините. Чалга дивата има поне 6-7 подобрения по фейса си и е похарчила около 50 бона за интервенции и процедури. Само на носа има три операции. Смядовката се е превърнала в маниак на козметичните корекции. 
 
Половинката на вафления бос Галин също има и изкуствена конска усмивка. Близки до певицата издават, че за манипулацията тя е броила сумата от 50 000 лева – предните й зъби, например, са изцяло подменени с фасети, които са последен писък на денталната медицина. Интервенцията направила в Турция, в изключително модерна стоматологична клиника.