Какво се случва с лицето на Алисия?

Бившата на Валери Божинов се надукато поничка

Нещо за четене
21:45 - 08 Юни 2024
15494
Какво се случва с лицето на Алисия?

Алисия уплаши почитателите си след поредния си тунинг, който едва ли ще е последен. Певицата, която не иска да остарява, си е наблъскала лицето с филъри, които, вместо да я разкрасят, са я обезобразили. Фолк дивата от Вакарел е надута като поничка, пише в. „Уикенд“. Певицата изглежда страховито и смущаващо, а в лицето все едно пчели са я жилили. Джуките й пък стърчат на метър пред лицето й.

Брюнетката започна да се увлича по корекциите още преди години, като манията й вече придобива плашещи размери. „Устните й са като наденички, бузите като на хамстер. Защо си причинява всичко това?“ – питат се в социалните мрежи. Преди интервенциите бившата на Валери Божинови и Ники Михайлов не беше първа красавица, но изглеждаше доста прилично. Дълбоките й комплекси я подтикнаха към корекции, които до един момент бяха успешни, но след това прекали.

Изпълнителката има едно от най-хубавите тела сред миньончетата във фолка. Тя полага значителни грижи за слабото си, но оформено тяло. Алисия не залитна по модата на анорексичната слабост като на Мария и Светлана Гущерова, а поддържа килограмите си в идеална норма. Уви, не можем да кажем същото и за лицето й. Бузите й са натъпкани с филъри, твърде подчертаните скули правят лицето й като на извънземно, а огромните джуки съвсем развалят гледката. Преди време почитатели я попитаха какво е направила с хубостта си, а тя не отговори и заяви, че няма да удостои с отговор злобни и дребнави подмятания.

От няколко години Алисия не публикува снимки на лицето си отблизо, явно заради плашещия му вид, който едва ли и тя самата харесва. Последователи на брюнетката в социалните мрежи я съветват поне временно да спре с корекциите, а след това да смени дерматолога си. Носът на 41-годишната фолкаджийка също се смалява всяка година, като през 2022 г. тя направи последната операция, трета подред. Гърдите на вакарелската дива също претърпяха няколко корекции, но там все още не е преминала естетическата граница.