Какво ще видим в „Бягство към победата“?

Участниците ще тестват чувството си за ритъм и физическата си издръжливост този петък и събота

Нещо за четене
17:17 - 18 Октомври 2024
564
Какво ще видим в „Бягство към победата“?

Динамична надпревара и още по-оспорвана конкуренция предстоят този петък и събота от 20:00 ч. в следващите два епизода на състезателното риалити „Бягство към победата 2: Съкровището“. След отпадането на отбор „Брат и сестра“ – Сашо и Деси, 10 двойки продължават напред в преследването на „скритото съкровище“, a препятствията стават все по-непредвидими и напрегнати.

Тази вечер (18 октомври) участниците ще стартират поредния етап от състезанието от античните Римски терми в град Кюстендил и ще се отправят към първата си задача в града, кръстен на основателя на организираното социалистическо движение в България. Там, в подножието на Рила, в един от най-китните български природни паркове, ще ги очаква Ивет Горанова, която ще им отправи повече от интересно предизвикателство – да карат велосипед без седалка, държейки касерола, пълна с вода.

При успешно изпълнение на задачата, претендентите ще могат да се насочат към следващото си предизвикателство в „най-красивото село на света“, разцъфнало в полите на планината Огражден в Югозападна България. Тук, под палещото слънце, „русалиите“ ще подложат участниците на танцово изпитание, което ще извади на показ не само тяхното чувство за ритъм, но и физическата им издръжливост.

Предизвикателствата за деня обаче далеч няма да приключат до тук. Краси Радков предстои да изправи претендентите пред задачата „Проглеждане“, изискваща висока концентрация и сръчност. Какво ще накара водещият да направи подарък на една от двойките, предстои да разберем още тази вечер от 20:00 ч. по bTV. Финалът на деня ще бъде белязан от специално преживяване за участниците – първия по рода си „СПА“ бивак, на който не всяка двойка ще се наслади подобаващо.

Съботният епизод (19 октомври) ще поднесе още по-напрегнати моменти и драматични обрати. В живописно българско село двойките ще облекат автентични местни носии и ще приготвят топчета кускус със собствените си ръце, както го правят жените в Родопите.

Зрителите на bTV ще станат свидетели и на пътуване с теснолинейка, което ще преобърне динамиката в състезанието, а интригуваща логическа задача ще изпита интелекта и бързината на отборите. Кулминацията на този драматичен епизод ще се разиграе в короната на величествено дърво, където въжен мост ще бъде последното препятствие преди Стаси Ганчева да разкрие съдбата на отборите.