Кали на 44 и без четвърто дете

Тази година певицата е решила да отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг

През ключалката
12:51 - 02 Октомври 2019
21573
Кали на 44 и без четвърто дете

Днес Кали навършва 44 години. Тази година певицата е решила да отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг, за разлика от последните две години, когато организира големи партита с много гости.

Кали не крие, че 2019-та за нея е хубава година, защото всичките й близки хора са живи и здрави. Тя вярва, че има своя ангел – закрилник, който бди над нея и днес си пожелава именно здраве. Изпълнителката споделя още, че работи по нови проекти, които са много различни от тези, които е реализирала досега. 

Отделно призна, че не е бременна с четвърто дете и за момента не смята да ражда. Кали не желае да коментира гаджето си, тъй като е значително по-млад от нея - Атанас няма и 30 години. Двамата се познават отдавна, а според бившия й Влади именно той е причината за раздялата им.

"Високоинтелигентен мъж с кола за 200 бона", така оприличава съперника си зарязаният мъж, баща на третото й дете. Всъщност самият Влади е причината за раздялата на Кали с втория й мъж - Антон Краус. Който е баща на втория син на изпълнителката. Той се грижеше и за най-големия й син Георги, но стана ясно, че повече от година Кали го е мамила с Влади.