Кали: Научих се да бъда по-прикрита!

През ключалката
16:39 - 06 Юни 2019
2648
Кали: Научих се да бъда по-прикрита!

Кали, която преди време даде гласност около бурната си раздяла с бащата на третия си син, бе в центъра на медийното внимание дълго време заради случващото се в личния й свят. Въпреки тежкия период в живота й, певицата е категорична, че не е от хората, които мрънкат и се оплакват, че нещо не е наред. Тя съветва всички да се огледат, за да видят колко хубави неща имат около себе си.

“Не можем да мислим, че промените, които се случват в личните ни отношения, тровят живота ни, защото красотата около нас е несъизмерима с това. Лично мен ме зареждат с положително настроение хубавите книги, приятните разговори с качествени и разумни хора, ездата, екстремните спортове сред природата, разходката в гората. Научила съм се да се радвам на всичко, което ни е дала планетата Земя“ – казва тя пред сп. “Апетитно“.

Открито говори и за това, че трудно се справя с емоциите си, защото е доста темпераментна като натура.

“Липсата на търпение е най-големият ми порок. С годините, особено пред чужди хора, се научих да бъда малко по-прикрита. Успявам да се овладея и да не показвам толкова бурно, че нещо ми харесва или че не ми харесва. Но характерът не се променя. Можеш само да го шлифоваш“ – подчертава фолк звездата на „Пайнер“.

Убедена е, че не бива с емоциите си човек да вреди на другите.  Добър си само, когато не правиш другите нещастни – категорична е хитовата изпълнителка.

В личен план си пожелава да обича и да бъде обичана.

“Мисля, че щастието те намира само тогава, когато не го очакваш. Това не означава, че през останалото време трябва да се откажеш да бъде щастлив. Напротив – аз съм щастлива. Радвам се на всеки ден“ – споделя още Кали.