Кали зарязана от младото гадже

Фолк дивата излъгала Наско Салфетката, че е съгласна да го дари с дете, а тайно спряла хормоналната терапия за инвитро

Нещо за четене
11:44 - 15 Януари 2024
3598
Кали зарязана от младото гадже

Фолкаджийката Кали остана без гадже. Певицата, която се хвалеше, че младият й любовник я гледа като писано яйце, е била зарязана от Анастас Червенков преди няколко месеца, пише в. „Уикенд”. Наско Салфетката, както е известен 35-годишният мъж, бил лудо влюбен с изпълнителката от лекия жанр и искал да има деца от нея. 48-годишната певица уж се съгласила да роди от младия си мъж и започнала хормонална терапия за инвитро, но бързо спряла хапчетата на своя глава и тайно от половинката си.

Наско се надявал да стане баща, а Кали го лъжела, че пие хормоните. В края на миналата година милионерът спипал брюнетката, че не приема лекарствата, и я зарязал с шумен скандал. Най-доволни от развоя на събитията били родителите на Наско, които изобщо не одобрявали връзката с кака му Кали. Чалгаджийката е с 14 години по-голяма от вече бившия си любим. Двамата изкараха заедно 5 години и се очакваше, че любовта им ще прерасне в брак.

Наско Салфетката

„Започнах един нов живот. Аз съм в една чудесна връзка, която ме разгражда в най-добрите ми аспекти. Започнах да рисувам, изненадана съм от себе си... Не е изключено да родя още деца“ – заяви преди време изпълнителката, която уж беше готова да роди четвърто дете от четвърти мъж, но явно само на думи.

Кали е признавала, че и трите й раждания са били много рискови, защото има сложна коремна операция, която е вследствие на тежка катастрофа. След това три пъти ражда секцио, а преди няколко години се подложи на поредна интервенция на корема, за да заличи белезите си.

„Изключително рисково е да ражда отново, и то на тези години. Все пак тя има 3 деца, едва ли й се гледат отново бебета. Гони 50 лазарника. Напълно нормално е да не иска повече наследници, но е тъпо да лъже Наско, ще му роди дете – редно беше е да му каже истината и той да си търси жена, която иска да го дари с негово дете” – коментират във фолк средите.

Кали е сред най-недолюбваните изпълнителки в чалгата, защото постоянно злослови срещу колежки и открито им се подиграва. Един от последните случаи беше с Глория. В интервю пред Тото тя я обиди, че няма хитове и не е никаква прима. Преди това и други нейни колежки са били на прицел на изпълнителката на „4-4-2”, която сама се е определила като най-умната и четяща фолк певица.

В последната година Кали си навлече доста лоши коментари заради плюенето по колежки, както и лъжите, че спира с фолка и се отрича от него. Осъзнала, че е сгафила, Галина, както е истинското име на изпълнителката, се извини на феновете си.

Част от колежките на Кали тържествуват, че е била зарязана от милионера Анастас, който й осигуряваше всичко и не се налагаше Кали да разчита на хонорарите си от участия, които са доста малко на брой, едва по 2-3 на месец.

Във фолк средите шушукат, че в Асеновград, откъдето е родом Наско Салфетката, е имало купон, след като е зарязал кака си. Анастас е от заможно семейство, което се занимава с бизнес, а баща му е известен акушер-гинеколог в Асеновград. Фамилията е собственик на голяма верига аптеки.

Припомняме, че Кали е майка на три момчета от трима различни мъже. Първият й син се казва Георги и фолк дивата крие кой е таткото на 21-годишното момче, като от години се носят слухове, че това е Жоро Илиев от ВИС-2. Вторият син се казва Марк и е от бизнесмена Антон Краус, син на транспортния министър Вилхелм Краус от правителството на Иван Костов. Антон бързо заряза певицата, след като я хвана в изневяра с друг мъж. Владимир е бащата на най-малкия син на чалгаджийката – Александър. Влади беше кротък и гледаше децата на изпълнителката, но не разполагаше с големи финансови възможности и чалга дивата го заряза заради Наско Салфетката, с когото се залюбиха в началото на 2019 г. Влади прие трудно края на отношенията им, но вече е щастлив с нова жена до себе си.