Кали: Знам от самото начало кой ще спечели “Като две капки вода”

Фолк звездата е категорична, че с появата й в шоуто при нея има съживяване и по-голям интерес

Нещо за четене
09:17 - 22 Май 2023
8365
Кали: Знам от самото начало кой ще спечели “Като две капки вода”

Кали е едва на 23 години, когато е на върха на славата си с хита „4-4-2“, но за певицата славата не е нещо специално. Това, от което се вълнува, е как се справя с работата си и дали публиката й е доволна и заредена с положителна емоция след участията й.

„За мен музиката е работа, която ми носи удоволствие. Така към възпитала и децата си да не обръщат внимание на нищо от това, което се казва в жълтите медии. Научила съм ги да обръщат внимание на това, което се случва в семейството между нас. Средният ми син създаде анимацията към последната ми песен. Събрах екип от семейството – големия, средния син и племенника ми, и моята най-добра приятелка. Заедно снимахме клип” – разказва фолк звездата в „На фокус с Лора Крумова“.

“При мен винаги е било така – излизам на сцената като Кали и си върша работата. Когато работата свърши, аз съм Галя и то за тесен кръг хора – семейство и приятели“ – допълва  още певицата.

Кали с удоволствие се впусна в предизвикателството “Като две капки вода” и признава, че това й появяване в звездния тим й носи много позитиви.

„Има съживяване и интерес след появата ни в „Като две капки вода“, тъй като сме в национален ефир. Всяка седмица носим емоция в домовете на хората и всеки един от участниците заслужава благодарността на хората. Полагаме огромни усилия през цялата седмица, за да можем да накараме зрителя в неделя, за три часа да се посмее и забавлява“ – категорична е тя.

„Аз обичам да правя промени и съм до болка откровена. Участието в „Капките“ е свързано с много неща. При по възрастни изпълнители, като мен е, може би да напомни за себе си. Също така да подобриш имиджа си като кажеш, че си жив и че продължаваш да пееш. Поемаш огромен риск с участието си в това шоу и той е свързан с едно единствено нещо. Тъй като шоуто е позитивно и носи позитива емоция в зрителя, ако ти се вземеш прекалено насериозно и мислиш, че си страхотният певец, който се справя с всеки един образ, а не го правиш, защото е много трудно, тогава вече си се прецакал тежко. Трудно е при изпълнители като мен, които са 30 години на сцена и гласът им е много познат“ – не крие хитовата фолк изпълнителка.

„Аз знам от самото начало кой ще спечели" - заяви фолк певицата и посочи Владо Михайлов.