Калин Сърменов направи на салата "Пътят на честта"

Милото изригна срещу колегите си, определи ги като "бездарни" и "пълни дървета"

Топ
15:09 - 04 Октомври 2019
31980
Калин Сърменов направи на салата "Пътят на честта"

Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов захапа остро колегите си от гилдията, част от актьорския състав на новия сериал "Пътят на честта". Поредицата се излъчва всяка делнична вечер от 22 часа по Нова телевизия. Факт е, че в сериала има доста недомислици, а актьорската игра понякога буди снизходителни усмивки. Все пак се смята за неприемливо известен актьор, при това директор на държавен театър, да коментира по подобен унизителен начин колегите си.

В профила си във Фейсбук Сърменов, прочул се като Милото от "Седем часа разлика", изказа своето мнение, наричайки артистите "невероятно бездарни". Актьорът, който през август тази година стана баща за трети път, сподели възмущението си в мрежата минути след като свърши един от епизодите.

Кадър от сериала "Пътят на честта". Играта на Ивайло Захариев наистина е покъртителна

"Пътят на глупостта и бездарието! Различни видове дървета! Пълноценно изживяване", започва Калин с познатата иронична нотка. А по-късно конкретизира: "Ивайло, който и да е той, е откритие за БГ сериала. Чака го бляскаво бъдеще, как никой досега не го е видял?". По всичко личи, че Сърменов визира Ивайло Захариев, изиграл доброто ченге в "Под прикрите".Той изпълнява една от централните роли и в "Пътя на честта".

Откровенията на директора на Сатирата предизвикаха контрастни реакции в мрежата. "Липсва ми времето на "Седем часа разлика", когато гледахме хубави сериали", пише негова приятелка. А той й отговаря: "Сега броим дърветата. И идват и нови".

Това не е първото негативно мнение на Сърменов. По-рано тази година той обиди творчеството на Ники Илиев.