Калин Терзийски: Аз действително съм гей, лигльо, нищожество и плужек

Писателят шокира последователите си в социалните мрежи

Новини
13:45 - 21 Октомври 2024
4687
Калин Терзийски: Аз действително съм гей, лигльо, нищожество и плужек

Калин Терзийски шокира последователите си в социалните мрежи с това, което сподели преди броени часове. Писателят очевидно изживява поредната си криза, но този път признанията му са брутални.

Какво точно се случва с Терзийски не става ясно, но по всичко личи, че състоянието му е доста лабилно и нищо чудно да е под влиянието на някоя субстанция - да се надяваме течна и в бутилка от 700 милилитра. За изненада на мнозина обаче, коментарите под поста му не изразяват чак толкова голям шок, а някои от последователите му даже се закачат с него.

„Аз действително съм гей, лигльо, нищожество и плужък.

да си продавам картините, за да не умра от глад - ха. та аз тежа 90 килограма и това са все мускули, знаете ли каква е етимологията на думата мускулус - мишка - защото шава като мишка под кожата, моля ви, опитайте се да бъдете образовани. не ще умра от глад и няма да моля никого за нищо. калин т. е именно това - немолещият никого за нищо. обичам ви и не очаквам нищо от вас. бъдете смели поне колкото мене и карайте напред!“, пише Терзийски, а думите му предаваме без редакция.

Снимката, с която Терзийски украсява поста си, определено не се вписва в понятието „плужек“ - поне не и в неговия физически аспект 

„Сега остава и да станеш и травестит и

утре да си смениш и пола и вече ще си емблема“,

закачат го негови почитатели, а други обобщават:

„Участ като на много ваши „колеги“, неразбрани и неоценени приживе“ и „Яко! Не всеки умее да се шегува със себе си!“.