Калин Врачански показа новата си жена  

Актьорът има връзка с красива бизнесдама

Нещо за четене
12:40 - 15 Февруари 2019, Обновена на: 12:44 - 15 Февруари 2019
16572
Калин Врачански показа новата си жена
 

След близо 7 години пълно мълчание за личния си живот Калин Врачански най-накрая показа жената до себе си. Преди дни актьорът се появи на светско събитие под ръка със стройна секси блондинка. Така любимецът на жените показа, че вече не е ерген.

Момичето до секссимвола изглежда много мило и много влюбено. На пръв поглед трудно могат да ѝ се дадат повече от 25 години. Тя обаче заяви, че не е чак толкова млада, колкото изглежда, без да уточнява възрастта си. Не е и актриса, нито има апетити към сцената.

„Занимавам се със собствен бизнес”, обясни кратко блондинката. Тя обаче отказа уточнения точно какъв е този бизнес. Не каза и името си. „Тайна е”, усмихна се чаровно красавицата. По информация на LUPA самият актьор не иска името ѝ да се разчува в общественото пространство и затова я накарал да го пази в тайна. Колегите му също отказват да разкрият детайли.

Официалното въвеждане на новата любима на Калин Врачански в обществото стана в едно от столичните кина по време на предпремиерата на най-новия сериал с актьора – „Господин Х и морето”. Продукцията тръгва на 1 март. Това, че секссимволът дойде с дама, изненада за всички, тъй като след раздялата с актрисата Силвия Петкова през 2012 г. интимният му свят остана заключен за външни погледи.