Калин Врачански разкри пред Lupa.bg: Детето ми е момиче, кръстих я Теа!

Шоу
03:22 - 06 Септември 2024
2657
Калин Врачански разкри пред Lupa.bg: Детето ми е момиче, кръстих я Теа!

Калин Врачански прие поздравленията на репортер на Lupa.bg, че е станал баща и за първи път разкри пола на бебето. "Момиче е. Най-прекрасното момиче на света", заяви развълнувания актьор.

Припомняме, че рано сутринта в четвъртък той озадачаващо и за феновете си, и за колегите си оповести със снимка в социалните мрежи, че вече е татко. Новината шокира дори най-близките му приятели, които няма ни най-малка представа, че Врачански ще става родител. Не е ясно и коя е майката на момичето - Калин упорито избягва отговора на този въпрос. Според негови колеги жената, която е родила от актьора, има отношения с него от поне 2 години.

Калин Врачански за първи път разкри пред Lupa.bg и името на детето си. "Кръстихме я Теа. Избрахме името заедно с майка й. Мисля, че Теа си хареса името, защото се усмихна, когато я нарекохме така", разясни той пред наш репортер. Врачански добави, че възнамерява в документите за раждане в общината малката да бъде записана като Теа Калин Врачански, а не с окончанието -ова, както е прието. Законът вече дава право на това.

С този кадър актьора оповести в четвъртък сутринта, че вече е баща