Калин Врачански в любовна афера с четири жени

Новият сериал със звездата „Господин Х и морето” тръгва от 1 март по Нова телевизия

Нещо за четене
15:46 - 11 Февруари 2019
2691
Калин Врачански в любовна афера с четири жени

Калин Врачански влиза в любовна афера с четири жени. Това е ролята на звездата, който играе образа на неустоим, но самотен измамник в най-новия български сериал „Господин Х и морето”. Криминалната комедия е наситена с препратки към сегашното състояние на политиката и образованието у нас.

В лентата Калин решава да заживее във Варна и започва да се представя за уважаван учител, пристигнал току-що от Финландия. В обкръжението му веднага се завъртат няколко красиви жени - в ролите са Алекс Сърчаджиева, Доротея Толева, Станислава Николова, а срещата им поражда куп комичния ситуации, които зрителите ще могат да видят от 1 март.

„Действието се развива в морската ни столица, а сюжетът разказва историята на един чаровен и комбинативен измамник, който обаче е и много самотен. След голям удар той се скрива във Варна под самоличността на учителя г-н Деян Христов, но когато отива там, се оказва, че трябва да остане повече време", заяви Врачански.

Една от главните героини - Доротея Толева, близначката на жената до продуцента Андрей Арнаудов - Емануела, зарадва всички зрителки с новината, че сериалът ще поддържа специален блог за случващото се с нейната героиня и така всички ще могат да й пишат с мнение за личността на героинята й.

„Господин Х и морето”, който е сниман през лятото на 2018 година основно във Варна, започва излъчването си от 1 март по Нова телевизия. Заснетите серии са 12 и те ще се излъчват всеки петък от 20 часа. В сериала участват още Стоян Радев, Любен Кънев и Стефан Щерев.