Калина Паскалева: Видях и доста криминали елементи на протеста

Новини
22:46 - 09 Юли 2020
8622
Калина Паскалева: Видях и доста криминали елементи на протеста

Доста криминални елементи твърди, че е видяла на днешния протест пред президентството в подкрепа на Румен Радев и срещу прокуратурата скандалната писателка и бивша моделка Калина Паскалева. От клипове във Фейсбук тя съзряла лицата на видни наркодилъри и платени младежи от агитките, изпълняващи всевъзможни поръчки. Мернала и жената на единия от изродите, нападнали и пребили жестоко журналиста Слави Ангелов в средата на месец март.

"Това беше тъжен, партиен (БСП) опит за насъскване на хората. Протестът очевидно е организиран и финансиран. Не знам от кого. На протеста съзрях жената на един от биячите на журналиста Слави Ангелов - излъчваше пряко от личния си профил във фейсбук. И други криминали елементи мернах...

Радев за пореден път ни изложи пред Европа, пред света. Мая Манолова се появи с тъпан и победоносна походка, очевидно предвуксвайки власт - като не може чрез избори, защо пък не чрез организирано гражданско недоволство? Корнелия Нинова се усмихваше лукаво. Грееше сред симпатизанти, афиширащи се като "десни" и само допреди няколко месеца громящи я жестоко. Беше в близост до Христо Иванов, който само преди ден-два я обвини, че и тя е гостенка на сарая край морето, договаряла се уж с Доган. Днес са заедно. А Бабикян е позор. Май винаги е бил такъв. И още: отец Дионисий - онзи, със зарята-фойерверк, дето го отлъчиха от православната църква заради неуместното му поведение, "добрият вълк Лупи" - Александър Томов, замесен във фалита на ЦСКА и скандалните индийци, разкостили "Кремиковци"... Някои нямат срам, а пък аз нямам повече думи!", написа Паскалева.