Камбоджа за Иво Аръков и Радост Драганова - тя в пандиза, той на плажа (Снимки)

Новини
15:06 - 04 Януари 2022
24990
Камбоджа за Иво Аръков и Радост Драганова - тя в пандиза, той на плажа (Снимки)

Радост Драганова и Иво Аръков заминаха на обща екскурзия в Камбоджа, но докато мачото се забавлява на плажа с гаджето си, то колежката му от "Мармалад" се озова в затвора.

Драганова пристигна в страната малко преди Нова година и се оказва арестувана в COVID отделение заедно с дъщеря си.

По същото време Иво Аръков лети също до Камбоджа, но за разлика от екранната си половинка успява да види плажа. Актьорът, снимал се в турски хит с Къванч Татлъту, е на екзотичната екскурзия в компанията на половинката си Габи.

Иво и Габи вече са на плажа

"Ето ме и мен. Две неща - доволен съм, че е 30 градуса, но в същото време съм уморен от пътуването, което продължи повече от 25 часа. Имаше и друг драматичен бонус, за който ще ви разкажа по-късно", пише Аръков от Камбоджа.

Габи

Не така протича пътешествието за Драганова. Водещата каца в Камбоджа на 28 декември, като местните ограничения изискват от туристите да имат ваксинация, както и да представят негативен резултат от PCR тест, направен в последните 72 часа. Освен това на всички пътници се прави бърз тест. Дъщерята на Радост се оказала с положителен резултат - или поне така властите казали на българките. Най-скандалното е, че Радост така и не вижда въпросния "положителен" тест.

"Дойдоха полицаи с оръжие и изнесоха дъщеря ми в една отделна зона. Поисках да видя резултата от нейния тест, но това не се случи", ядосва се Драганова.

За капак вторият бърз тест на дъщеря й се оказва негативен, но се наложи да чакат още няколко дни до резултати от PCR тест. Всеки ден струва над 100 долара за престой в съответната зона, а в отделението никой не говори английски - накрая се наложи външно министерство да се заеме със случая и буквално часове преди новата година най-накрая Радост и дъщеря й са настанени в нормален хотел, за да празнуват.