Камбуров: Сам се откупих

Спорт
16:32 - 12 Февруари 2021
2737
Камбуров: Сам се откупих

Нападателят Мартин Камбуров заяви, че Берое не е платил никаква трансферна сума относно неговото завръщане в клуба.

„Получих предложение от Берое и нямах никакво съмнение, че исках да се върна. Разговаряхме. Аз лично успях да се разбера с президента на вече бившия ми отбор. Стана доста бързо.

Трансферна сума няма, както се изписа. Берое не е плащал трансферна сума. Не съм натоварил с нищо Берое. Аз сам се откупих. Нещата станаха бързо. Радвам се, че ще се завърнах в отбор, в който изкарах три хубави години. Имаме супер останали емоции. Разбирахме се супер. Надявам се така бъде и занапред“, коментира Камбуров.

„Берое е доста по-стойностен отбор и според мен заслужава да бъде в тройката“, добави той.

„Аз имам супер отношения с Краси Петров, Краси Балъков и всички момчета. Колективът беше много добър, но във футбола има и такива момент. Предпочетох да се върна в Стара Загора.“

„Вече ми омръзна да говоря за рекорда на Петър Жеков. Всяка година се наслаждавам. Откакто се върнах от Китай на 32, подписвам за по една година. Рекордът дойде много, много късно. Поставих си го като амбиция може би преди началото на пандемията. Наслаждавам се на футбола и гледам да не мисля за рекорда“, продължи голмайсторът.

„Подготвен съм добре. Нямам контузии и физически се чувствам добре. Пътувам за Враца. Старши треньорът ще реши да ме пусне титуляр или да бъда резерва. Треньорското ръководство ще вземе решение“, каза още Мартин Камбуров.