Камелия сбъдна мечтата на Джокович

24-кратният шампион от Големия шлем най-после успя да чуе "Луда по тебе"

Спорт
07:55 - 18 Септември 2024
3506
Камелия сбъдна мечтата на Джокович

Петзвездното тенис шоу на Григор Димитров и Новак Джокович в "Арена София" се пренесе в столичен нощен клуб, където 24-кратният шампион от Големия шлем най-после успя да чуе "Луда по тебе", пише БТВ спорт.

Олимпийският шампион още на корта поиска да чуе любимата си българска песен, но тази молба беше отклонена от диджея Мартен Роберто.

Григор Димитров обаче беше достатъчно добър домакин, за да изпълни желанието на своя гост и след мача двамата посетиха столичния клуб "The 1 Exclusive", информира tennis.bg, където се състоя афтърпартито на тенисистите, в което участие взеха също така съдийката Маряна Вельович и треньора на Григор - Дани Валверду.

Голямата изненада за Джокера бе Камелия,

която изпя на "ухо" вечния си хит "Луда по тебе" на великия шампион.

Ноле се забавляваше от сърце, като танцуваше почти през цялото време, хвърляше салфетки и свиреше на барабани.

Нашата първа ракета пък беше малко по-обран и главно заснемаше случващото се около него, но все пак също се включи в купона и показа умения на дансинга.

Камелия не пропусна да зарадва Ноле с някои сръбски класики, изпълнявайки песента на Лепа Брена "Ти си мой грех", а Джокович припяваше заедно с нея и видимо нямаше желание да си тръгва, но това все пак се случи в 3 часа след полунощ.