Камелия стана хулиганка

Хитовата изпълнителка отново провокира последователите си със своя снимка, като заложи на нетипичен за себе си аутфит

Нещо за четене
15:26 - 06 Ноември 2023
6840
Камелия стана хулиганка

Камелия се показа като хулиганка и предизвика бурни реакции в мрежата. Хитовата изпълнителка отново провокира последователите си със своя снимка, като заложи на нетипичен за себе си аутфит.

Кадърът получи одобрението на феновете, а някои от тях римуваха хулиганка със сладуранка по адрес на любимата си звезда.

“Най-готината хулиганка! Пускай новата песен, защото нямам търпение”, “Русото торнадо номер 1 певица, просто Камелия”, “Страхотна си, Ками” – са само малка част от суперлативите, които певицата получи.

В повечето коментари меломани изразяват нетърпението си за новия проект на Камелия, който тя вече анонсира, че ще бъде в дует със Супер Саш. За момента обаче актуалната изпълнителка не обявява точна дата на премиерата.

Припомняме, че през пролетта на 2023-а Камелия обяви най-радостната новина в живота си, че вече е майка, а няколко месеца по-късно разкри и името на бебето си – Баян. Въпреки идването на новия член в семейството й, щастливата майка не пренебрегна музикалната си кариера и успява да съчетава грижите за малкия си син със своите сценични изяви.