Камелия Воче духа най-добре

Певицата блесна с неподозиран талант в „Хелс Китчън”.

Нещо за четене
11:23 - 28 Февруари 2023
6792
Камелия Воче духа най-добре

Камелия Воче блесна с неподозиран талант в „Хелс Китчън”. Сините влязоха в битка със звездния отбор, част от който е пеещата готвачка. Двата тима имаха нелека задача - да нахранят участниците от най-зрелищното екстремно телевизионно шоу “Игри на волята”, които бяха гости в ресторанта.

Битката между двата отбора започна със забавна игра за време, която изискваше специфични умения. Изпитание с пренасяне на яйца през железен лабиринт провери тяхната координация. Следващата задача - да извадят без помощта на ръцете топче, потопено в чаша с брашно, предизвика бурен смях и серия комични ситуации в кухнята. Звездите започнаха да духат брашното, но Роксана се изложи доста. На помощ се притекоха Деси Цонева и Камелия Воче, които издухаха конкуренцията. Дългият стаж в пеенето си казва думата, обясни Воче, пише Хотнюз.

Богомил Рангелов, българинът с професионални успехи в Германия и Нидерландия, е третият участник, който напуска петия сезон на „Хелс Китчън”. Талантливият кулинар беше един от фаворитите на зрителите, но липсата на прецизност в кухнята и допускането на сериозни грешки пред шеф Виктор Ангелов костваха мястото му в шоуто. Пред зрителите на Нова тв той разказа най-тежката история в своя живот, а именно диагностицирането на жена му с рак, когато е бременна в осмия месец.