Камен Куката с автопарк за 3 милиона лева ( СНИМКИ )

Плевенския гангстер не може да си прибере втора година скъпите возила от МВР

Крими
16:10 - 13 Юни 2019
48104
Камен Куката с автопарк за 3 милиона лева (СНИМКИ)

Плевенският мафиот Камен Балбузанов – Куката, който преди седмица бе върнат обратно в ареста по дело за рекет и умишлени палежи, е използвал едномесечната си свобода, за да направи царски подарък на съпругата и дъщеря си. От няколко дни половинката на гангстера Стела и щерка й Естел бръмчат из улиците с поръчково „Порше Панамера”, чиято стойност е над 300 000 лева.

 Новата автопридобивка на семейство Балбузанови идва да замести задържаните в МВР тузарски возила на Камен Куката. През пролетта на 2017 г., когато ГДБОП удари бандата за рекет на гологлавия разбойник, ченгетата му прибраха три автомобила на обща стойност близо 1,5 милиона лева.

Поръчковото "Ламбо" на Куката залежава на паркинга на МВР

Сред задържаните коли са поръчковото „Ламборджини Авентадор”, купено от Камен Куката за 800 000 лева, спортно „Порше Карера” Турбо S за 400 00 лева и последен модел джип „Рейндж Ровър” за 300 бона. Автомобилите все още се съхраняват на паркинг на МВР, а от прокуратурата отхвърлят молбите на мафиота возилата да му бъдат върнати. Според държавното обвинение, в баровските возила са открити множество документи за прехвърляне на имоти и земеделски земи, подписани предварително от нотариус. Поради тази причина колите се пазят като веществено доказателство и ще бъдат върнати на собственика едва след като съдебния процес срещу него приключи окончателно.

Камен Куката позира със семейството си с част от автопарка си - баровски "Мерцедес" S класа и спортно "Ламборджини".

Малка утеха за Камен Балбузанов са останалите му три лимузини, които не бяха прибрани от полицията. Босът от Плевен все още разполага с „Мерцедес” S класа, джип „Порше Кайен Турбо S” и още един „Рейндж Ровър”. Общата стойност на автомобилния парк на Камен Куката доближава 3 милиона лева, а какъв е произхода на средствата, с които возилата са закупени, остава загадка.