Камджалов брани циганите Софка и Азис

Маринова е феномен - написа диригентът

Нещо за четене
16:44 - 22 Юли 2024
82139
Камджалов брани циганите Софка и Азис

Азис разпали страстите на последователите си в социалните мрежи с признание на Софи Маринова. Той пусна снимки, на които двамата позират по време на приятна приятелска среща в заведение. Краля на фолка не издава подробности за темите на разговор, които са водили с Ромската перла, но избухва с емоционални думи за нея.

“Искам да запомня завинаги нещата, които чувам на ден от нея. Мозъкът ми не успява да овладее и смели всичко накуп. Предава се! Тя е феномен! Приятел! Чувствителна! Ранима! Силна като камък! Явление! Благодаря ти! Благодаря, че се докосвам до теб, душата и тази твоя органичност и чистота! Обичам те!” – пише той.

Постът му предизвика лавина от реакции, като сред стотиците коментари е и този на световноизвестният диригент Йордан Камджалов, който възкликна: “Да. Аз се чувствам по същия начин със Софи Маринова! Тя е феномен – да. Но мисля, че всичко това може да бъде разбрано в пълния смисъл само от ИСТИНСКИ ЧОВЕК! Благодаря, че го споделяте! Респект. Сърдечни поздрави!”, написа Камджалов.

Припомняме, че маестро Йордан Камджалов представи Софи Маринова в уникалния спектакъл “Мистерия и свобода”, който вече се радва на огромен интерес на концертните сцени в страната. Диригентът не пести суперлативите за уникалния талант на фолк звездата, като я поставя на най-високо ниво като вокален талант и човек.