Капитонова си купи нов дом с пари от баламурници

Рускинята се похвали, че е платила новия си апартамент без кредит

Нещо за четене
22:05 - 09 Декември 2023
224284
Капитонова си купи нов дом с пари от баламурници

Виктория Капитонова обожава България и как няма, като тук е пълно с наивници, които спонсорират хитрата рускиня. Преди ден инфлуенсърката се похвали, че си е купила нов апартамент, но без да тегли и стотинка кредит, пише в. „Уикенд”. Тя е заработила парите само от публикации в социалните мрежи и курсове, които се харчат като топъл хляб.

Красавицата се похвали, че имотът е по-голям от предишния й, който й беше подарък от родителите и е около 50 кв. м. Най-вероятно новият дом на Капитонова е поне 80-90 кв. м, а може би и по-голям. Това означава, че тя е дала поне 250 000 евро за недвижимото имущество.

„Моля, спрете да й плащате за глупавите курсове! Направихте я милионерка! Прекратете този поток от пари към нея! Давайте ги за нещо смислено, има толкова по-хубави професии, от които също може да се печели и няма да ви подтикват към лентяйство и мързеливо печелени на пари” – коментират хората в социалните мрежи и с право.

Наивни млади момичета теглят кредити, за да плащат скъпите курсове на победителката от първия сезон на „Ергенът”, а тя забогатява на техен гръб, като им обещава лесна слава и пари. Уви, не е толкова лесно и те само си дават парите на вятъра.

Първият апартамент на Виктория беше готов година след пандемията, през пролетта на 2021 г. Тогава хитрушата се похвали, че вече не живее под наем, а в собствен дом, който са й купили родителите. Поръчковото обзавеждане също е платено от майка й баща й. Стилът на жилището й е модерен и минималистичен – в бяло и черно, но доста от последователите й в социалните мрежи го определят като „студен дом, без никакъв уют”. Риалити героинята признава, че не се задържа в апартамента си, не използва кухнята, а единствено прекарва време в спалнята. Още преди две години красавицата заяви, че в това жилище няма да създава семейство, защото мъжът й трябва да осигури дом.

Въпреки че спи само с богаташи, Виктория все пак е решила да инвестира спечелените хиляди левове в имот, който да си е нейна собственост, за да има къде да отиде, ако евентуално остане без половинка. Капитонова е хитра и никога не зависи от мъже, за разлика от Светлана Гущерова и други бръмчалки, които нямат покрив над глава си и не могат да си позволят развод.

„Не мога да се оплача, добре се справям. На месец печеля по 5-цифрени суми, но работя да станат 6-цифрени. От 7 години имам приятел, но още не мислим за семейство” – заяви наскоро в свое интервю Капитонова.

От признанието й става ясно, че тя е имала гадже по време на снимките на „Ергенът”. Става въпрос за богатия чичак Дидо Културиста. Доколко е сериозна връзката им, оставяме на вашата преценка, но надали някой себеуважаващ се мъж ще позволи гаджето му да си търси друг партньор и да се натиска с него по телевизията в риалити шоу.