Карадайъ от Маджарово: Омразата ще победим с любов

Пазете живота и здравето си и тези на околните, призова лидерът на ДПС

Новини
20:40 - 21 Март 2021
3393
Карадайъ от Маджарово: Омразата ще победим с любов

Екипът на Централния лъч начело с председателя на ДПС Мустафа Карадайъ посети Хасковска област, за да подкрепи кандидатите от листата на ДПС. Водач на листата е председателят на Младежко ДПС Сезгин Мехмед, следван от Мюмюн Мюмюн, член на ЦОС на Младежко ДПС (2016-2020).

В Маджарово Карадайъ призова хората: „Да пазим живота и здравето - нашите и на околните, и в деня на изборите всеки един да излезе и да гласува с номер 9“.

Лидерът на ДПС подчерта, че на тези избори трябва да направим такъв избор, че „държавните органи и институции да функционират съгласно Конституцията в диалог, координация и взаимен контрол и да изпълняват ясна програма за ускорено развитие и ясни приоритети, за да има инвестиции, за да има работни местна и достойно бъдеще за нашите деца и внуци в България.

А това няма как да стане на базата на омраза, разделение и противопоставяне, на което сме свидетели последните 10 години.“, заяви Карадайъ и допълни „Омразата ще победим с любов!“

Карадайъ припомни, че ДПС отдавна е заявило, че войната между премиера и президента няма да доведе до нищо добро освен до здравна, социална, икономическа, финансова и политическа криза.