Каракачанов заподозря BILLA , че си правят реклама с него (ВИДЕО)

Новини
21:01 - 04 Юни 2020
4091
Каракачанов заподозря BILLA, че си правят реклама с него (ВИДЕО)

Вицепремиерът Красимир Каракачанов заподозря веригата хипермаркети BILLA, че целенасочено си правят реклама с него, поощрявайки разпространяването на смешните колажи, в които главен герой е той. На повечето от картинките, които са хит в социалните мрежи, присъства прословутата жълта торбичка с голям надпис в червено на търговската верига.

По-рано днес военния министър приветства колажите, в които той е главен герой. "Лесно е да се правят колажи. Тези, които ги правят да дойдат да седнат до мен и да ги видя дали, ако са на моята възраст, могат да се справят добре с това, което аз мога да се справя. Иначе в свободна държава всеки може да си прави каквото си иска", коментира Каракачанов в четвъртък.

Дни по-рано той участва в демонстративни стрелби на полигона край Шумен. Снимките от неговата изява с автомат и картечница в ръка на фона нанаднорменото му тегло вдъхновиха нова вълна от колажи с негово участие в социалните мрежи.

"Да правят колажи, окуражавам ги, даже им се радвам. Един-два бяха изключително сполучливи. Аз и от предишните харесах. Макар че, нали, много натрапчиво се набива, не знам защо, една търговска марка. Трябва да проверите, да направите едно разследване да не би някой от тази търговска верига да си прави реклама. Но, весело е. Да дойдат, в дъжд, в кал, да легнат до мен на бруствера и да ги видим колко са добри", направи опит за шега Каракачанов.

Вигте видео със стрелбата на Каракачанов (без колажи с пликче BILLA):