Карен бил на сухо: Златка отказала секса

Нещо за четене
18:40 - 09 Октомври 2023
7816
Карен бил на сухо: Златка отказала секса

Плеймейтката Златка Райкова хвърли истинска бомба за личния си живот на феновете! Известната със своите изпепеляващи публикации, блондинката наскоро разкри изненадваща тайна: наложило се да се въздържа от интимност след 7-ия месец на бременността си. Сега семейството е приоритет номер 1 на красавицата.

Това разкритие идва като шок за много от нейните последователи, които с нетърпение следяха Злати по време на нейната бременност и взимаха пример. Русокоската реши да открехне още една вратичка и да покаже повече от интимния си живот.

В прочувствено стори в инстаграм тя сподели: "До 7-ия месец правихме секс, после имах забрана".

Решението на инфлуенсърката да се въздържа от интимност по време на бременността си доказва нейната любов към семейството и готовността да даде всичко за него!

Младата булка и съпругът й Калин Хачатрян са една от най-горещите двойки и любовната забрана най-вероятно е била сериозно предизвикателство за секссимволите. Здравето на детенцето обаче е на първо място и влюбените гълъбчетата се справили с въздържането.

Сватба на младото семейство се състоя в края на месец септември, но за меден месец още нищо не се е чуло. На женитбата присъстваха най-близките приятели и семейство на двойката както и дечицата. "Аз съм майка, съпруга и нормален човек със своите задължения", откровеничи Злати пред феновете.