Карло Анчелоти: Поздрави на Пловдив и Христолов

Спорт
13:00 - 18 Април 2023
1301
Карло Анчелоти: Поздрави на Пловдив и Христолов

Футболният общественик Кирил Евтимов имаше няколко любопитни срещи в кулоарите на стадион "Стамфорд Бридж", където днес ще гледа четвъртфиналния реванш от Шампионската лига между Челси и Реал Мадрид. Популярният бургазлия се засече с треньора на Реал Мадрид Карло Анчелоти, бразилския национал Едер Милитао и легендата на "селесао" и "белия балет" Роберто Карлош.

"Искам да поздравя Пловдив. Помня добре града и момента, когато станах Доктор Хонорис Кауза на университета. Специални поздрави за Димитър Христолов. Помня и Веселин Маргаритов.

Много съм ангажиран и не знам кога ще мога отново да посетя България и Пловдив. Най-добре ще е да се падна срещу български отбор в Шампионската лига, ако все още съм треньор на Реал Мадрид“, заяви Анчелоти, който получи от Кирил Евтимов подарък – бутилка българско вино.

Роберто Карлош използва срещата си с родния запалянко, за да изпрати специални поздрави на легендата на българския футбол Христо Стоичков. Бразилецът също си тръгна с бутилка червено българско вино след срещата с Евтимов.