Каролев залага черно "Джони" на бас, че Фандъкова ще бие

Новини
13:40 - 04 Октомври 2019
2942
Каролев залага черно "Джони" на бас, че Фандъкова ще бие

Финансистът Владимир Каролев откри сезона на басовете в разгара на предизборната кампания за София. Ексцентричният бизнесмен и бивш икономически съветник на Божидар Лукарски даде лична прогноза кой ще спечели кметското място в столицата, както и точни резултати за по-силните кандидати в състезанието за „Московска”33. За залог той обяви бутилка черно „Джони Уокър” и призова всеки, който иска да върже бас с него, да му пише на лични съобщения във Фейсбук.   

Кандидатът на ГЕРБ Йорданка Фандъкова ще е новият-стар градоначалник на столицата. Тя ще успее да се пребори на балотаж с Мая Манолова, обяви Каролев. Според него архитектът от „Демократична България” Борислав Игнатов няма да успее да стигне до 2-ри тур на вота, а на „Спасителя” на София Борис Бонев отреди „почетното 6-то място”.
„Зеленият комунист Тома Белев от коалицията “Да, България, нЕма ляво нЕма дясно” ще стане общински съветник, но по-умен няма да стане, подхвърли саркастично икономистът.

След конкретните си социологически прогнози, Каролев помоли „Който иска да ми дава черно „Джони”, да пише на лични. Наздраве!”

Самият Владимир Каролев бе кандидат-кмет за София преди 8 години. През 2011-а НДСВ издигна кандидатурата му за градоначалник, но така и не успя да се пребори за София.