Кървав мач между Партизан и Реал (ВИДЕО)

Здраво меле в края прекрати двубоя от Евролигата

Спорт
08:35 - 28 Април 2023
2177
Кървав мач между Партизан и Реал (ВИДЕО)

Реал Мадрид и Партизан Белград направиха запомнящ се финал на втория четвъртфинален мач помежду им от Евролигата. При оставащи 100 секунди до края на последната четвърт Серхио Йуй от домакините фаулира Кевин Пънтър от сръбския тим, шамаросвайки го здраво.

Американецът бързо скочи и се хвърли да се разправя със съперника си. В кавгата се включиха и останалите баскетболисти на паркета, като се стигна до жестоко меле.

Габриел Дек се хвърли с огромна агресия върху Пънтър, който беше хвърлен назад и се появи Ябуселе, който направи джудо задържане на Ексъм, пращайки го на земята.

От друга страна, докато двете пейки скочиха на паркета, Пънтър нанесе два удара на Муса, който се озова на пода след атаката на Лесорт. Нанали и Дек също бяха ангажирани от другата страна на тези действия.

Виждайки, че нещата не могат да се върнат към нормалното, реферите прекратиха мача предсрочно при резултат 95:80 за белградския тим.

В другия мач от вечерта в Евролигата Монако победи Макаби Тел Авив с 86:74 и така изравни общия резултат в серията между двата отбора на 1:1 победи.