Късопишковците биха и Иво Димчев с гей пърформънс

Според психологията има няколко изпитани метода, с които да проверите дали гаджето ви, синът ви, или народният ви избраник, е латентен хомосексуалист

Коментар
20:01 - 18 Декември 2023
17632
Късопишковците биха и Иво Димчев с гей пърформънс

Ако се чудите какво желае веселата гей дружинка, която сутрин обгражда парламентарната трибуна, реже кабели, подсвирква и подвиква селски попържни, ще ви препоръчам да се запознаете с творчеството на видния ни авангардист Иво Димчев. Талантът го е изпял с неповторимия си тенор още преди петилетка в емблематичното парче „Искам кур!“ Зер – за какво друго могат да претендират група потни мъжаги, освен някой да им удари по една патка, за да мирясат?

Нали не мислите, че провинциалните скотове, вечерящи копърка с костюми от „Баленсиага“, имат отношение към високия релеф, барелефа, контрарелефа и архитектурните скулптурни форми? И изведнъж са се загрижили за символичните, исторически и метафорични импликации на МОЧА. Патриотичните сили в Народното събрание просто са си намерили удобен повод за импровизиран гей прайд, на който вместо цветовете на дъгата смело да забелят късите си пишлета, че след местните избори нещо съвсем спихнаха.

Според психологията има няколко изпитани метода, с които да проверите дали гаджето ви, синът ви, или народният ви избраник, е латентен хомосексуалист. И трябва да кажем, антиваксърската банда от ромското гето „Максуда“ е твърде съмнителна. На първо място, твърдят Кобилкина, Капитонова и подобните им специалистки, много е съмнително, ако любимият ви не се заглежда по други жени и вижда само вас.

Това звучи като мечта като от приказките, но може да е и признак, че той е повече или по-малко харесва мъже. А за късопишковците съществува само един женски образ – този на полковник Елеонора Митрофанова – провисналата й гуша, очилата с дебели рамки, загатнатият мужишки мустак. Всичко друго е ненужен фон и политкоректност за отбиване на номера. Имаха си клетниците една Елена Гунчева – напориста, устата, алфа женище, и веднага й набиха шута да не им разваля гей седянката.

Втората издайническа черта е агресивната хомофобия. Вашият народен избраник участва ли активно в дискусии на такива теми и реагира ли агресивно на въпроси, свързани с хомосексуалността? Събира ли агитки безпомъчни провинциални батки да бият шамари на лесбийките пред киното, когато прожектират някой по-алтернативен филм? И двата типа поведение може да са знак, че той тайно изразява или потиска собствената си обратна сексуалност.

На трето място, но не по значение, скритите хомосексуалисти често обичат да се снимат и да позират. Те търсят публичност, с която да компенсират разкъсващите ги отвътре импулси, които се опитват да прикрият. Замечтан поглед встрани с преметната раничка и крака в поза щъркел са сериозна индикация, че имате насреща си гей. Абсолютно идентична е ситуацията, когато няколко яки мъжаги се наредят пред парламентарната трибуна, разкопчаят си заплашително саката, надуят мускули и издуят джуки за пред обективите на тв камерите и фотографите. Вероятността да си имате работа с гей дружинка е около 100%.

Така че, няма какво да се чудите защо е този цирк в Народното събрание. Не става въпрос за никакъв паметник, национална гордост, антифашистка идеология, клетви към избирателите, културни ценности и демократични принципи. Дори за ежемесечен превод от 4000 лева не става дума. Те просто искат кур. Само дето нямат таланта да Иво Димчев да си го поискат като хората.