Като на кино: Радина Боршош благодари на хората, искали да я спасят от Димо Алексиев

Снимките на "Ягодова луна" изплашили десетки столичани

Култура
20:07 - 19 Март 2020
9595
Като на кино: Радина Боршош благодари на хората, искали да я спасят от Димо Алексиев

Десетки столичани се втурнали през нощта да помагат на младата актриса Радина Боршош, когато чули виковете й за помощ. За щастие в живота тя не е отвличана, а всичко се разиграва на кино, но софиянците, които не знаели, че се снима филм, решили, че момичето наистина е жертва на похищениие и веднага се притичали на помощ. Това разказа самата Боршош в профила си във фейсбук, коментирайки последната излъчена серия на "Ягодова луна", в която героят на Димо Алексиев се опитва да похити Радина.

"Сцената с отвличането беше една от най-трудните. Снимахме я цяла нощ, в центъра на София, физически много тежко преживяване, много изцеждащо. Най-хубавият момент обаче се случи в разгара на екшъна и моите писъци, които отекваха на пустата улица", разказа младата актриса и студентка на Стефан Данаилов.

"Въпреки, че бяхме предупредили и поискали разрешение за снимки, изведнъж от съседното заведение изскочиха мъже и се втурнаха към мен и Димо Алексиев. Показаха се и хора от близката кооперация, които викаха - „Пусни момичето, ще извикаме полиция”. Наложи се режисьорът - Зоран Петровски, да им обясни, че съм в безопасност и снимаме сериал. Тези хора тичаха към мен, за да ме спасят, те тичаха наистина, не на кино. Беше спиращо дъха! Не научих имената ви, но благодаря, че бяхте там, готови да ми помогнете!", завърши емоционалния си пост Радина Боршош.