Кавалер: Асен Блатечки взе апартамента на Диляна Попова

Актьорът изплаща жилището на пъпа на София, което купиха с красавицата, докато бяха заедно

Нещо за четене
18:50 - 30 Ноември 2023
12859
Кавалер: Асен Блатечки взе апартамента на Диляна Попова

След окончателната раздяла на Асен Блатечки и красивата моделка и актриса Диляна Попова апартаментът, в който живееха със сина си Борил на пъпа на София, остава за актьора, пише столичен седмичник. Понеже по време на съвместното им съжителство са закупили заедно просторното жилище от 120 квадратни метра с ипотечен кредит, сега Блатечки погасява сам дълга към банката и отделно изплаща на вноски парите, които Диляна е инвестирала в имота. 

В апартамента сега живее той заедно с новата си приятелка – Елеонора Янакиева, която контролира финансите на една от най-големите фирми за производство на растителни масла и слънчоглед, а преди това е работила във водеща наша банка цели 17 години. Червенокосата дама е на 43 години и също като Асен има момченце от предишна връзка, което живее с двамата.

Дамата също като актьора е запалена по спорта и редовно посещава различни групови тренировки. Асен е хлътнал до уши и пред приятели признава, че е много щастлив с новата си половинка.

„Жената до мен не е успяла да ме укроти. Ако ме укроти, няма да съм й интересен. Но успя да ме накара много да я обичам“, сподели актьорът наскоро пред Десислава Банова-Плевнелиева в рубриката „Тук и сега“ по Нова телевизия.

Елеонора се познава освен със сина на Асен – Борил, както и с Диляна. Двете дами дори са били заедно на вечеря с актьора и новата половинка на Попова – ресторантьорът Лъчезар Захариев, който държи заведение на плаж „Перла“ до Приморско.