Кавалер: Мартин Елвиса защити Емануела

Имал съм дългогодишна връзка с нея, всяко нещо има своето начало и край - призна покерджията

Нещо за четене
15:45 - 05 Декември 2023
28144
Кавалер: Мартин Елвиса защити Емануела

Мартин Николов не влезе в режим на обиждане към бившата си изгора Емануела, както тя действаше докато се излъчваше предаването "Игри на волята", в което взе участие. За нея Елвиса каза:

"Тя постоянно си се ядосва на нещо. Имал съм дългогодишна връзка с нея, всяко нещо има своето начало и край. Ние се карахме и събирахме около 20 пъти. Тя има някои неща, които не харесва, аз имам други неща които не й харесвам. Емануела е много пиперлива, избухлива и въобще не мисли на момента. Аз съм сигурен, че на другия ден умира от яд, че го е направила, но то вече връщане назад няма. Бяхме страшен огън", призна в "На кафе" покерджията.

Той обаче беше категоричен, че по бившата си изгора няма да плюе. "За нея лоша дума няма да кажа, бил съм с тази жена 6 години и да плюеш по нея, значи да плюеш по себе си", заяви чаровника, който не скри и факта, че влезнал в "Игрите" заради нея.

"Тя ме подтикна да го направя. Каза ми, отиди, ще ги пръснеш вътре всички. Само физически трябва да се подготвиш", сподели още младият бизнесмен. Един от най-запомнящите се образи от предаването за всичките му сезони разкри и как се сдобил с прякора си. Елвиса дошло след като се прибрал от Англия след месец и половина престой. "Не се бях подстригвал и косата ми беше по-дълга. На летището като ме видяха как съм я зализал и облечен в дънки и дънково яке с вдигната яката нагоре и те: Я този е Елвиса, същият си като Елвис.. И така почнаха да ми викат. Иначе не съм му почитател, но да гледах филма за него", разказа още Мартин.

Единственият човек, който чувствал близък в "Игри на волята" била Денислава. "Тя беше човека, с който си говорехме по цял ден, споделяхме си много неща. В синхпроните за предаването го е казала, че аз съм единственият човек, на когото е вярвала. Че аз съм единственият, който ще остане зад нея и ще я пази. Плака, когато си тръгнах от племето. Ние бяхме приятели, но когато гледах предаването отвън, видях че ме е подвела. Но и никога не съм и мислил, че тя ще предпочете да играе с мен, а не с майка си", заяви софиянецът.

Не крие, че е огорчен от думите, които е изрекла по негов адрес след като си е тръгнал от племето на Старейшините. "Даже й се обадих и я попитах, дали не я е срам да се гледа по телевизията. Но то това е малко като след дъжд качулка. В момента се опитва да оправи образа си, защото като го гледаш от вътре е много лесно да кажеш някакви неща и да замаскираш работата, но отвън всичко се вижда", категоричен е Николов.

За отношението си Мастагарков смята, че не е бил прав, но пък и самият модел го подвел най-напред. "Вярно е, съсипах си го, не мога да го отрека. Но сега и като го гледам си заставам за думите, защото виждам, че си ме предаде. Първият път, когато ме номинираха, той е знаел, но не направи нищо. Когато се разбрахме, че капитани ще сме само аз или той, но не и Дунев, Благо отива на съвета и гласува за Дунев. Вика ми после, че се бил разсеял. След като и Ралица ме попита: "Дали съм толкова сигурен, че Мастагарков не знае какво става", още повече влизаш във филма и си казах: "Ей сега ще го оправя него, няма проблем. Така се настроих към него."

За олимпиеца Красимир Дунев, Мартин казва, че в началото имал респект към него. "Но начина му на игра беше потресаващ. Той трябваше да излезе като един авторитет от "Игри на волята", а всъщност стана за посмешище. Не може да си представите какво ставаше вътре, така е монтирано, че не се вижда съвсем. Но той вътре беше сърдит, не си говореше с никого, когато го номинираме", отсича бившия на Емануела. За победителя в "Игри на волята" Иван Рълев е категоричен, че е много добър човек, същите думи казва и за Момчил. Освен с тях почти всеки ден се чува и с Румен Радев. "Те ми останаха много близки", категоричен е той, пише HotNews.