Кейт Ъптън се ядоса на Victoria's Secret

Брандът за бельо наемал еднотипни манекенки

Мода
12:34 - 26 Август 2019
5979
Кейт Ъптън се ядоса на Victoria's Secret

Моделът Кейт Ъптън стана част от отбора на критиците на Victoria's Secret. Според Кейт брандът за бельо не наемал различни по тип манекенки.

"Гледаме постоянно един и същи тип тяло. Трябва да следите за разнообразието от тази гледна точка. Всяка жена има нужда да се припознае, в противен случай сте просто скучни", обърна се към компанията пищната красавица.

Факт е, че Кейт Ъптън е снимала рекламни кампании с Victoria's Secret, но никога не е била част от големите им дефилета.

Това няма как да се случи и тази година, тъй като вече стана ясно, че традиционното им годишно ревю няма да се организира. В кратко изявление Victoria's Secret съобщиха, че търсят нов тип на изява на своите модели, но засега няма дума повече по темата.

Иначе срещу тях преди седмици тръгна петиция, в която се включиха над 100 манекени и актриси. Те отправиха призив за спазването на добрите практики в модния бизнес. Петицията бе подписана и от движението Time's Up, което защитава жертвите от сексуален тормоз.

Victoria's Secret влезе в новинарския поток и с наемането на първия си трансджендър модел - Валентина Сампайо. Вследствие на изненадващия ход оставка подаде маркетинговият директор Едуард Разек.