Кейт Мидълтън и Джил Байдън - елегантност на приема за лидерите от Г-7 (СНИМКИ)

Двете дами изнесоха истински урок по мода, залагайки на прекрасни тоалети

Стил
14:29 - 15 Юни 2021
3659
Кейт Мидълтън и Джил Байдън - елегантност на приема за лидерите от Г-7 (СНИМКИ)

През уикенда Великобритания беше домакин на една от най-важните срещи на световните лидери. В Корнуол се състоя срещата на Г-7, където се обсъждаха различни теми, включително възстановяването след пандемията, както и различни планове за съживяването на световната икономика. На срещата присъстваха лидерите на Великобритания, Канада, Франция, Германия, Италия, Япония и САЩ.

И докато икономисти и анализатори бяха вперили поглед в мъжките фигури и Ангела Меркел, то модните експерти внимателно следяха дамите и техните модни избори. Най-голямо впечатление направиха Кейт Мидълтън и Джил Байдън, които се срещат за първи път, след като втората влезе в Белия дом. Заедно те избраха да посетят училище в Корнуол, където се срещнаха с няколко ученици, за да обсъдят важността от ранното образование.

Байдън и Мидълтън изнесоха истински урок по мода, залагайки на прекрасни тоалети. Кейт избра рокля с къс ръкав на Александър Маккуин, комбинирана с бежова чанта на LK Bennett. До нея първата дама на САЩ блестеше с розов блейзър и бяла лятна рокля. Очевидно двете дами предварително са се чули, за да обсъдят тоалетите си, тъй като успяха да се комбинират цветово.

По време на посещението си в училището д-р Байдън дори беше взела моркови, за да нахрани животните, които са оставени на грижата на учениците. „Ранното образование е много важно за поставянето на здрави основи. Ако едно дете няма здрави основи, то много лесно може да изостане от връстниците си“, каза Байдън пред насъбралите се деца.

След посещението в училището, Мидълтън се преоблече в бяла мидирокля, която комбинира с бежови токчета и цветна чантичка. Тоалетът беше избран за вечерята на Г-7, на която присъстваха също Джил и Джо Байдън, както и принц Уилям, принц Чарлз, Камила Паркър Боулс и кралица Елизабет II.

Д-р Джил Байдън също се преоблече за вечерното събитие, като замени бялата си рокля с бежово палто на Gabriela Hearst Karban, което падаше точно под коленете ѝ. Тя допълни визията с малка черна чанта и тъмносини токчета. По време на вечерята гостите станаха свидетели на нещо доста интересно. Кралица Елизабет II реши да разреже тортата не с обикновен кухненски нож, а с истински меч.