Кейт Мидълтън извади стара рокля за БАФТА

Тя и принц Уилям донесоха кралски блясък и елегантност, уважавайки поканата на домакините на наградите за филмово изкуство

Стил
16:46 - 21 Февруари 2023
4666
Кейт Мидълтън извади стара рокля за БАФТА

Кейт Мидълтън никога не остава незабелязана на всяко официално събитие, на което присъства. Тя и принц Уилям донесоха кралски блясък и елегантност, уважавайки поканата на домакините на наградите за филмово изкуство – БАФТА.

Както неведнъж е доказвала, настоящата принцеса на Уелс няма притеснения да се появи на събитие с тоалет, който е носила преди време. С годините тя си сътрудничи със стилисти, давайки пример за устойчива мода.

Преминавайки през червения килим, Кейт се усмихваше с ефирна бяла рокля. Точно същата тя облече за церемонията през 2019-а. Само че тази година към модела на Alexander McQueen с едно рамо бе добавена ефектна каскадна драпировка на рамото.

Чифт ръкавици с дължина до рамото – в черен цвят, допълниха монохромния външен вид на Мидълтън. Модни експерти отбелязват, че аксесоарът от епохата на Регентството, е любим на много известни личности през последната година. Много дизайнери се възползваха от това и показаха своя прочит на тенденцията – представяйки своите колекции пролет/лято 2023.

Разделила косата си напът по средата, сресана назад, Мидълтън показа, че държи на естествената красота, носейки много лек грим. Но друго нещо привлече вниманието на фотографите. Това бяха нейните висящи обеци с флорални елементи.

По данни на списание Vogue, аксесоарите със златист дизайн, обсипан с кристали, са от колекцията на марката Zara. Те струват малко над 10 паунда, нещо, което впечатли много британци.

Трябва да отбележим, че принц Уилям също бе доста стилен. Този път той не носеше изчистен официален костюм с папийонка, а се отличи като премина през червения килим със сако от черен плюш – с три реда копчета и ефектна яка.

Наследникът на Чарлз Трети бе обул лачени обувки, усмихвайки се редом до своята красива съпруга.