Кейт Мидълтън ослепява със секси червен костюм

Принцесата на Уелс стартира нова инициатива с името Shaping Us

Стил
16:08 - 31 Януари 2023
9243
Кейт Мидълтън ослепява със секси червен костюм

Принцесата на Уелс стартира нова инициатива с името Shaping Us, която е част от Кралската фондация за ранно детско развитие. Събитието се състоя в Лондон в централното управление на БАФТА. Мидълтън изнесе и пламенна реч пред публиката, посрещната от множество аплодисменти и усмивки.

„Кампанията е основно за хвърляне на светлина върху критичната важност на ранното детско развитие и как то оформя възрастните, в които се превръщаме“, каза Кейт в речта си. Допълни, че е много важно не само да разберем уникалното значение на нашите най-ранни години, но и да знаем какво можем да направим, за да помогнем за отглеждането на щастливи и здрави бъдещи поколения.

За специалния повод в Лондон Кейт беше облечена в огненочервен костюм с панталон на Alexander McQueen. Тя също така съчетава токчета на Gianvito Rossi и клъч Miu Miu в същия нюанс. Визията е завършена с характерната леко навита прическа и чифт геометрични обеци, изработени от архитекта и бижутер Malaika Carr (те са вдъхновени от тавана на залата в Кралската опера). Принц Уилям подкрепи съпругата си , като той дори координира вратовръзката си, за да подхожда на нейния костюм.

Изборът на цвят със сигурност не е случаен. Според модни експерти, червеното изразява увереност и самочувствие, като кара цялата зала да насочи погледите си към теб. Носенето на цвета може да помогне за по-бързия успех и постигане на заветната цел, като се смята, че той насърчава човек към действия.